Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• Ο/H hellenicsun έγραψε:

Καλημέρα και καλή χρονιά εύχομαι. Αν και δηλώνω φανατικος του Nova εδώ και χρόνια, από χθες έχω τον Evie launcher και σας προτείνω να τον δοκιμάσετε.
      "Evie κάνει το τηλέφωνό σας πιο γρήγορα και πιο εύκολο στη χρήση"

Μα το τηλέφωνό μου είναι γρήγορο και με το miui launcher πάρα πολύ εύκολο στη χρήση.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR-Macedon έγραψε:

Ο/H hellenicsun έγραψε:

Καλημέρα και καλή χρονιά εύχομαι. Αν και δηλώνω φανατικος του Nova εδώ και χρόνια, από χθες έχω τον Evie launcher και σας προτείνω να τον δοκιμάσετε.
      "Evie κάνει το τηλέφωνό σας πιο γρήγορα και πιο εύκολο στη χρήση"
      Μα το τηλέφωνό μου είναι γρήγορο και με το miui launcher πάρα πολύ εύκολο στη χρήση.
      Δε πιστεύω πως υπάρχει launcher που να μην ισχυρίζεται το ίδιο πράγμα όπως επίσης, δε πιστεύω πως πρέπει να δίνεις σημασία σε τέτοιες - αυτόματα μεταφρασμένες - περιγραφές ;)
    • Αν μου πεις κάτι που κάνει και δεν το κάνει ο home, θα το βάλω. Εκτός από το οτι μικραίνει τα εικονιδια
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR-Macedon έγραψε:

Αν μου πεις κάτι που κάνει και δεν το κάνει ο home, θα το βάλω. Εκτός από το οτι μικραίνει τα εικονιδια
      Κάνει δύο πράγματα, βασικά για μένα: επιτρέπει τη χρήση icon packs που με γλυτώνει από το άσχημο (πάλι κατ' εμε) masking των εικονιδίων του stock launcher και μου μαζεύει τις εφαρμογές μέσα στο app drawer που το βλέπεις με swipe up (τύπου Pixel launcher). Bonus η fixed μπάρα αναζήτησης (όχι της Google) που ψάχνει τοπικά και διαδικτυακά και μάλιστα εντός κι εφαρμογών όπως το Play Store.

Θα μου πεις, τα παραπάνω τα κάνει και ο Nova (εκτός της μπάρας) και θα συμφωνήσω μα στον Nova απαιτείται ορισμένος χρόνος παραμετροποίησης (ΠΧ μέγεθος εικονιδίων) που εδώ τον γλυτώνεις. Από μια άποψη, θυμίζει τον Google launcher χωρίς τη σελίδα Google Now και με ορισμένες παραμετροποιήσεις του Nova.

Φυσικά, όπως για τον κάθε launcher, θεωρώ πως πρέπει να τον δοκιμάσεις πρώτου αποφασίσεις αν σου κάνει ή όχι.
    • Η αλήθεια είναι πως έχω το Nova και με βολεύει αρκετά στο LG G3.((.Έίχα βάλει ΜIUI στο G3 το οποιο ήταν άπαιχτο) Πολλές παραμετροποιήσεις και εφφέ.Τώρα που έχω το RN3 αυτό που αναζητούσα είναι το app drawer το έχω συνηθίσει και μου αρέσει.Θα δοκιμάσω και το Eivie πάντως. Ευχαρστώ.
      all Mi-ght ...for our right!!
    • Καλησπέρα, φρέσκο μέλος στην παρέα σας, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.

Έχω στα χέρια μου ένα Kate, με κλειδωμένο bootloader και Global Stable ROM 8.0.5.0.
      Έχω διαβάσει τους αντίστοιχους οδηγούς για ξεκλείδωμα, TWRP και πέρασμα της ελληνικής ROM, αυτό όμως που θα ήθελα να μάθω, είναι αν γίνεται να κάνω root την συσκευή και να κρατήσω την Global Stable (ο λόγος είναι ότι η συσκευή θα πάει σε φίλο που δεν ξέρει να ασχολείται και θα βόλευε να παίρνει τα αυτόματα updates).
      Θα προσπαθήσω σήμερα-αύριο να ξεκλειδώσω τον bootloader (αρχικά με την Global) και αν πετύχει, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να περάσω TWRP και root απευθείας για χρήση κάποιων εφαρμογών που το απαιτούν.

Αν κάνω κάποιο λάθος στον συλλογισμό μου παρακαλώ συγχωρέστε με μιας και μέσω του forum σας είναι η πρώτη φορά που έχω έρθει σε επαφή με τους περισσότερους από τους παραπάνω όρους :)
    • Καλημέρα λογικά οταν θα κάνει update θα χάνει το root.Αλλά αυτη την απάντηση περιμένω και εγώ.Λογικά γίνετε.Ας μας πει κάποιος που ξέρει 100% αν και μάλλον θα αποφυγω το root εκτός αν πω οτι θα βάλω και xposed αν υπάρχει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H rank έγραψε:

Καλησπέρα, φρέσκο μέλος στην παρέα σας, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.

Έχω στα χέρια μου ένα Kate, με κλειδωμένο bootloader και Global Stable ROM 8.0.5.0.
      Έχω διαβάσει τους αντίστοιχους οδηγούς για ξεκλείδωμα, TWRP και πέρασμα της ελληνικής ROM, αυτό όμως που θα ήθελα να μάθω, είναι αν γίνεται να κάνω root την συσκευή και να κρατήσω την Global Stable (ο λόγος είναι ότι η συσκευή θα πάει σε φίλο που δεν ξέρει να ασχολείται και θα βόλευε να παίρνει τα αυτόματα updates).
      Θα προσπαθήσω σήμερα-αύριο να ξεκλειδώσω τον bootloader (αρχικά με την Global) και αν πετύχει, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να περάσω TWRP και root απευθείας για χρήση κάποιων εφαρμογών που το απαιτούν.
      Αν κάνω κάποιο λάθος στον συλλογισμό μου παρακαλώ συγχωρέστε με μιας και μέσω του forum σας είναι η πρώτη φορά που έχω έρθει σε επαφή με τους περισσότερους από τους παραπάνω όρους :)

Το ξεκλείδωμα δοκίμασε το μετά την αναβάθμιση σε 8.1.1
      Twrp - root περνας και σε κλειδωμένο πόσο μάλλον σε ξεκλείδωτο
      Γινεται root και Global Stable, αναβαθμίσεις γίνονται θεωρητικά (ίσως το δοκιμάσω όταν βγει αναβάθμιση) αν βάλεις ZCX twrp
      Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11 <3
      Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 <3
      Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM :love:
    • Κάπου διάβασα για να μην έχεις θέμα με το launcher πρέπει να κάνεις στο developer options , το MIUI optimization disable...Ισχύει; βασικά το έκανα και βλέπω ακόμα καλύτερη απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών. Οπως επίσης και το memory optimization.Δεν έχω εγκαταστήσει ακόμη launchers.
    • Ο/H RockHead έγραψε:

Κάπου διάβασα για να μην έχεις θέμα με το launcher πρέπει να κάνεις στο developer options , το MIUI optimization disable...Ισχύει; βασικά το έκανα και βλέπω ακόμα καλύτερη απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών. Οπως επίσης και το memory optimization.Δεν έχω εγκαταστήσει ακόμη launchers.
      Προσωπικά δεν έχω ιδέα για κάτι τέτοιο και δεν έχω αντιμετωπίσει σχεδόν κανένα πρόβλημα ή καθυστέρηση, εκτός του θέματος με τις αλλαγές wallpapers με τον Nova. Αφού το κινητό είναι "τούμπανο" :p
    • Ο/H jefm έγραψε:

Ο/H rank έγραψε:

Καλησπέρα, φρέσκο μέλος στην παρέα σας, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.

Το ξεκλείδωμα δοκίμασε το μετά την αναβάθμιση σε 8.1.1
      Twrp - root περνας και σε κλειδωμένο πόσο μάλλον σε ξεκλείδωτο
      Γινεται root και Global Stable, αναβαθμίσεις γίνονται θεωρητικά (ίσως το δοκιμάσω όταν βγει αναβάθμιση) αν βάλεις ZCX twrp
      Ευχαριστώ! Θα δοκιμάσω ξεκλείδωμα μετά την αναβάθμιση και θα ψαξω για ZCX twrp. Αν οι ενημερώσεις δουλεύουν χωρίς να χάνεται το root θα ενημερώσω.
    • Διαφήμιση
    • Θα το θέλαμε αυτό ε :P

Δεν είναι Photoshop απλά τυχαία ανακάλυψα ότι όταν φορτίζω όλο το βράδυ με ένα φορτιστή με λίγα mA δεν το αντιλαμβάνεται σαν φόρτιση και συνεχίζει το μέτρημα χωρίς μηδενισμό.
      Οι φορτίσεις φαίνονται στο διάγραμμα βέβαια

=============== Ιαν 4th 2017, 9:31am ===============

Ο/H rank έγραψε:

Ευχαριστώ! Θα δοκιμάσω ξεκλείδωμα μετά την αναβάθμιση και θα ψαξω για ZCX twrp. Αν οι ενημερώσεις δουλεύουν χωρίς να χάνεται το root θα ενημερώσω.
      Δεν χρειάζεται να ψάχνεις
      ZCX_TWRP_0917
      Images
      • Screenshot_2017-01-04_com.miui.securitycenter.png

82,25 kB, 600×533, viewed 124 times
      Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11 <3
      Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 <3
      Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM :love: