Εχει να κανει με το πως εχουν σεταρει το app των επαφων. Εαν για παραδειγμα ψαχνει να κανει match 14 χαρακτηρες (το + ειναι ουσιαστικα διπλο μηδενικο) τοτε εαν δεν βαλεις το διεθνη αριθμο δεν θα κανει ποτε προφανως. Αντιστοιχα σε κινητα lenovo ειχα δει οτι ειχε ρυθμιση να κανει match λιγοτρεους χαρακτηρες. Οποτε ενω by default δεν εμφανιζε ονοματα, με το που μειωνες τον αριθμο εμφανιζε κανονικα.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ενδιφέρων, δεν θυμάμαι καμιά τέτοια ρύθμιση αλλά αφου δεν έιχα το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν έχω ψάξει.
Αν είναι όμως έτσι τότε όλοι που έχουμε την εφαρμογή επαφών της miui δεν έπρεπε να έχουμε το ίδιο πρόβλημα;
Μήπως έιναι και θέμα παρόχου ή κατι άλλο;Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Ο/H jefm έγραψε:
Ενδιφέρων, δεν θυμάμαι καμιά τέτοια ρύθμιση αλλά αφου δεν έιχα το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν έχω ψάξει.
Αν είναι όμως έτσι τότε όλοι που έχουμε την εφαρμογή επαφών της miui δεν έπρεπε να έχουμε το ίδιο πρόβλημα;
Μήπως έιναι και θέμα παρόχου ή κατι άλλο;
You may think you can fly - but you better not try -
Προσέξτε τα tempered glass να έχουν τρυπούλα για το proximity sensor γιατι δε δουλεύει.all Mi-ght ...for our right!!
-
Μερικές φορές παθαίνει κάτι κολλήματα το proximity sensor έχεις δεν έχεις tempered glass και από όσο ξέρω δουλεύει με φως, είσαι σίγουρος ότι φταίει το tempered glass;Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Ο/H jefm έγραψε:
Μερικές φορές παθαίνει κάτι κολλήματα το proximity sensor έχεις δεν έχεις tempered glass και από όσο ξέρω δουλεύει με φως, είσαι σίγουρος ότι φταίει το tempered glass;
Παρεμπιπτοντως εχει πολυ καιρο να φαει κολλημα το proximity sensor ενω μου χε σκαλωσει 2-3 φορες τη πρωτη βδομαδα. -
-
Ο/H jefm έγραψε:
Εμένα που και που τρωει τα κολληματακια του συνήθως με ενα restart φτιαχνει
-
Σε μεγαλύτερα διαστήματα 10 μέρες?? , δεν έχω δώσει σημασία γιατί δεν είναι συχνά, σε προγούμενη ρομ είχε κολλήσει και ήρθε στα ίσια του με wipe cache / dalvik cache σε αυτη με ένα restart στρώνει. Μπορεί να έχει σχέση και με την χρήση, εγώ μιλάω ελάχιστα στο κινητόMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Οποτε οσοι κανουμε τουλαχιστον ενα restart την εβδομαδα δεν προκειται να συναντησουμε το προβλημα. Μια χαρα.
Γενικα καλο ειναι να κανεις restart ωστε να καθαριζεις τη μνημη και να εχεις λιγοτερο battery drain. -
-
Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν έβαλα tempered glass, έχει εξασθενίσει αλλά το παρουσιάζει καμιά φορά όταν ανοίγω το cover της θήκης.θα πάρω άλλο tempered glass γιατί έχω θέμα και με τις κλείσεις όταν με παίρνουν και απαντάω μαυρίζει η οθόνη και μετά δεν επανέρχεται..all Mi-ght ...for our right!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα