Κοιτούσα το ρυθμό αναβάθμισης των επισήμων ROM και το υπολόγισα στους δύο μήνες. Εφόσον είμαι σωστός ως τωρα, δε θα έπρεπε εντός του Φεβρουαρίου ν' αναμένουμε;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
Υπάρχουν αρκετά apps για απενεργοποίηση ή σβήσιμο κάποιων apps.Εγώ χρησιμοποiώ το device control.
=============== Φεβ 3rd 2017, 10:02pm ===============
Ο/H emmstra έγραψε:
Έβαλα το xposed και έχω την αίσθηση ότι το κινητό βαρυνε λιγάκι.. Λίγο το σκρολ δεν πάει καλά.
Υπάρχει περίπτωση να φταίει το xprivacy;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
all Mi-ght ...for our right!! -
Ο/H RockHead έγραψε:
Υπάρχουν αρκετά apps για απενεργοποίηση ή σβήσιμο κάποιων apps.Εγώ χρησιμοποiώ το device control.
=============== Φεβ 3rd 2017, 10:02pm ===============
Ο/H emmstra έγραψε:
Έβαλα το xposed και έχω την αίσθηση ότι το κινητό βαρυνε λιγάκι.. Λίγο το σκρολ δεν πάει καλά.
Υπάρχει περίπτωση να φταίει το xprivacy;
Ευχαριστώ ποια apps έχεις απενεργοποιήσει;
Και ποιο είναι αυτό το tweak; δεν το βρίσκω... Άσε που τα περισσότερα είναι για pro έκδοση..
Sent from mTalk -
Παιδιά έκανα αίτηση στην Xiaomi για ξεκλείδωμα bootloader και περιμένω, είμαι με τη global stable 8.1.1.0. Θέλω να βάλω μια ελληνική rom κυρίως για την υποστήριξη από την κοινότητα, το root και ενδεχομένως την εγκατάσταση xposed.
Επειδή έχω χαθεί λίγο με τις ROM, ποια προτείνετε που να είναι σταθερή και απροβλημάτιστη; Η 7.1.19 είναι σταθερή ή να πάω στη greek stable; Δε με νοιάζουν τόσο οι εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις όσο να δουλεύουν όλα απροβλημάτιστα. -
Πήγαινε στην σταθερή τότε. Πολύ καλή ρομ. Αυτή φοράω και είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Πήγαινε στην σταθερή τότε. Πολύ καλή ρομ. Αυτή φοράω και είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Είναι αυτή έτσι;
xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_XTRVbeta1_Stable_V8.0.4.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other
Sorry που ρωτάω τόσο απλά πράγματα, έχω χαθεί λίγο και φοβάμαι μην κάνω τίποτα στραβά! -
Όχι. Την 8.1.1.0 θα κατεβάσεις. Είναι η πιο πρόσφατη
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Θελει το +30 για να τα εμφανιζει. Με το number fixer μπορεις μαζικα να αλλαξεςι ολα τα τηλεφωνα σου και να χουν το +30
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Θελει το +30 για να τα εμφανιζει. Με το number fixer μπορεις μαζικα να αλλαξεςι ολα τα τηλεφωνα σου και να χουν το +30
-
Ναι. Καπου υπαρχει και οδηγος στο forum αν θες. Αλλα δεν ειναι δυσκολο γενικα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα