Σήμερα μου ήρθε ενημέρωση για την 8.1.3
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
George Kaggelaris
Προσπάθησα να βάλω την dev 6.12.29 από το update αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί παλαιότερη έκδοση. -
-
Ο/H opolonos έγραψε:
Το κινητό το έχω αγοράσει από την infoquest. Δεν το έχω ξεκλειδώσει ούτε πέρασα twrp γιατί από τι μου έχουν πει χάνεις την εγγύηση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω αν χρειασθεί μπορείς να το ξανακλειδώσεις, φλασάροντας official Rom.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H opolonos έγραψε:
Το κινητό το έχω αγοράσει από την infoquest. Δεν το έχω ξεκλειδώσει ούτε πέρασα twrp γιατί από τι μου έχουν πει χάνεις την εγγύηση.
Νομίζω αν χρειασθεί μπορείς να το ξανακλειδώσεις, φλασάροντας official Rom.
Σου έβγαλε κάποιο πρόβλημα και μπήκες σε αυτήν την διαδικασία?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
en.miui.com/download-301.html#449
Η τελική V8.1.3.0.MHRMIDI είναι διαθέσιμη
Αν την έχει βάλει κάποιος ας γράψει τις εντυπώσεις του
Οι αλλαγές που αναφέρουν στην xiaomi ειναι
· Optimization - Updated security patch (01-20)
· Fix - Play Store downloads were slow (01-20)
Αν δεν υπαρχει και κάτι αλλο δεν βλέπω το λόγο να αναβαθμίσω (βαριέμαι να ξανακάνω root, να βάλω xposed κλπ)
εκτός αν κάποιος φίλος δεί καμιά ουσιαστική αλλαγήMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Το ακριβές μήνυμα είναι αυτό: "Can't verify update. Sorry, flash older version is not allowed"
Για αυτό και σκέφτηκα να βάλω παλαιότερη μέσω miflash -
Ο/H opolonos έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H opolonos έγραψε:
Νομίζω αν χρειασθεί μπορείς να το ξανακλειδώσεις, φλασάροντας official Rom.
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Αν θυμάμαι καλά από global μπορείς να πας σε παλαιότερη dev μέσω updater. Τώρα ποια ρομ έχεις επάνω;
-
Μόλος του πέρασα την τελευταία 8.1.3.0 μέσω updater και συνεχίζει να ανάβει το Led. Αναβει μπλε, το περίεργο είναι πως όταν το βάζω στην φόρτιση γίνεται λευκό, όταν το βγάζω πάλι αναβει μόνιμα μπλε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εθνική Ελλάδος ΚΑΡΓΑ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H opolonos έγραψε:
Μόλος του πέρασα την τελευταία 8.1.3.0 μέσω updater και συνεχίζει να ανάβει το Led. Αναβει μπλε, το περίεργο είναι πως όταν το βάζω στην φόρτιση γίνεται λευκό, όταν το βγάζω πάλι αναβει μόνιμα μπλε.
Θα χρειαστεί να κατεβάσεις από εδω ρομ
Xiaomi MIUI Official Forum
και ίσως να διαβάσεις κάποιον οδηγό από τους πολλούς στο φόρουμ μαςMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα