κ αμα του βγει καμία αλλη....σημαία???

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠριν από λίγο έβαλα ένα tempered glass χωρίς τρύπα στο proximity sensor και δεν παρατηρώ κανένα πρόβλημα να έχει όταν κάνω κλήση. Ή οθόνη σβήνει κανονικά όταν το τηλέφωνο πλησιάζει το αυτί. Τι πρόβλημα είχες εσύ?Ο/H RockHead έγραψε:
Πρόσεχε για τα tempered να έχουν τρυπιτσα για το proximity sensor γιατί θα έχεις θέμα.Ο/H sso έγραψε:
Εγώ έχω παραγγείλει και περιμένω από Ali
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Δεν μου έχει εμφανίσει τίποτα τέτοιο εμένα. Ίσως να παίζει ρόλο η ποιότητα του tempered glass η της θήκης.Ο/H RockHead έγραψε:
Μου ζητάει να πατήσω 2 κουμπιά ταυτoχρονα και μου πετάει μηνυμα "don't cover the orange area"
Εάν πειρες και την δερμάτινη καφέ θήκη, με τη χρήση θα καταλάβεις τι ενοω
Ασφάλεια/Δικαιώματα/Άλλα ΔικαιώματαΟ/H emmstra έγραψε:
Με ποια εφαρμογή μπορώ να ακυρώσω κάποιες από τις άδειες των εφαρμογών; και πως μπορώ να σταματήσω μια εφαρμογή να ανοίγει άλλες; έχω θέμα με το truecaller, όταν το ανοίγω, ανοίγει στο παρασκήνιο το Facebook, όπως έχω παρατηρήσει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρε τραχανά για να μην ανοίγουν εφαρμογές από άλλες θα το κάνει αυτόΟ/H demakhs έγραψε:
και γιατί να μην πάει κατευθείαν ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->επιλογή εφαρμογής-->κάτω στα δικαιώματα.....
Αυτό το μήνυμα εμφανίζεται κάπως άκυρο επειδή είναι ένα μήνυμα που έχει να κάνει με την λειτουργία τζέπης.Ο/H RockHead έγραψε:
Μου ζητάει να πατήσω 2 κουμπιά ταυτoχρονα και μου πετάει μηνυμα "don't cover the orange area"