aeriko7475@ τη συσκευή στην έδειχνε που ήταν το find device?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H padimitris έγραψε:
aeriko7475@ τη συσκευή στην έδειχνε που ήταν το find device?
-
-
Ο/H padimitris έγραψε:
Τελικά ξεκλείδωσε!!! Πώς; το έκανα αναβάθμιση στην 7.2.3 Έβγαλε ένα κουλό για ένα κωδικό, μετά από μόνο του έκανε reset phone. Μπήκε κανονικά στη νέα ρομ όπου έκανα miunlock status και επιτυχημένο add account. Πάμε τώρα για twrp και root.
Σας ευχαριστώ όλους
Εγω εβαλα αυτο: [MIUI Device Team] FLASHER TOOLKIT Kenzo / Kate for TWRP / ZCX TWRP - Rooting - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum και μπηκε και το TWRP και ROOT και κανει και OTA Updates.. -
Έβαλα την 7.3.2 την ελληνική αλλά δεν βλέπω στις ρυθμίσεις το system update apps
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα σε όλους!
Μέσω της default εφαρμογής για sms μπορώ να στείλω sms και από τις 2 κάρτες που έχω αλλά μόνο λίγους χαρακτήρες σε κάθε μήνυμα (όχι 160). Έβαλα το gosms που χρησιμοποιώ χρόνια (λόγω backup μηνυμάτων). Όμως σε αυτό το κινητό έχω πρόβλημα. Ενώ στέλνει κανονικά 160 χαρακτήρες, από όποια sim επιλεξω να σταλεί το sms πάντα θα φύγει από την sim1 και ποτέ από την sim2. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα? Ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H xaris-1 έγραψε:
καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με μια εφαρμογή που είναι για τρέξιμο sports tracker στην καταγραφή των χιλιομέτρων και καταγραφη στον χάρτη τραβάει ευθειες γραμμες γνωρίζει κανείς....
-
Ο/H teobot έγραψε:
Ο/H xaris-1 έγραψε:
καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με μια εφαρμογή που είναι για τρέξιμο sports tracker στην καταγραφή των χιλιομέτρων και καταγραφη στον χάρτη τραβάει ευθειες γραμμες γνωρίζει κανείς....
-
Ο/H Tsakman έγραψε:
Μέσω της default εφαρμογής για sms μπορώ να στείλω sms και από τις 2 κάρτες που έχω αλλά μόνο λίγους χαρακτήρες σε κάθε μήνυμα (όχι 160).
-
καλησπέρα σέ όλους.Τρεις μέρες αγορασμενο από Ελλάδα redmi note 3 pro kate πρόβλημα μέ τα ακουστικά δεν με ακούνε . Είχε ξανά αναφερθεί το πρόβλημα μήπως βρέθηκε κάποια λύση ή να το επιστρέψω
-
Υπάρχει μια εφαρμογή στο playstore που σου λύνει το πρόβλημα, Soundabout λέγεται.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα