ευχαριστω Γιώργο θα τη δοκιμάσω λίγο αργότερα όταν είμαι σπίτι καί θα επανέλθω
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Θυμήστε μου, για να πάω από stable 8.1.3 σε developer 7.3.2 καταρχήν αρκεί να κατεβάσω το .zip και να κάνω ενημέρωση μέσω του updater και δεύτερον χάνω αρχεία και ρυθμίσεις;
-
-
-
Πολύ σωστά
Δεν χρειάζεται Factory Reset σε αλλαγή είδους (developer σε stable ή το αντίθετο) Ρομ, ΜΟΝΟ όταν μιλάμε από official σε official (δηλαδή China ή Global Rom) στις οποίες το κάνει μόνη της η Ρομ μέσω script
Άρα όπως και να έχει τα πράγματα σου θα τα χάσεις.
Άρα φύλαξε ότι χρειάζεσαι -
Καταφερατε κ μπερδεψατε ακόμα κ εμένα!!!
Τι ισχύει τελικά??
Δύο μοντερατορες μαλώνανε σε ξένο .... φορουμόνα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τι ισχύει τελικά??
Δύο μοντερατορες μαλώνανε σε ξένο .... φορουμόνα!!!
1. Ήξεις, αφήξεις, ουκ εν πολέμω θνήξεις (Θα πας, θα γυρίσεις, δεν θα σκοτωθείς στον πόλεμο)
2, Ήξεις, αφήξεις ουκ, εν πολέμω θνήξεις (Θα πας, δεν θα γυρίσεις, θα σκοτωθείς στον πόλεμο)
Τελικά χρειάζεται Factory resetὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τι ισχύει τελικά??
Δύο μοντερατορες μαλώνανε σε ξένο .... φορουμόνα!!!
Εσύ είσαι μπερδεμένος από μόνος σου, στην official το fr γίνεται μέσω script ενώ στην custom χειροκίνητα μέσω twrp, το στήσιμο όμως από την αρχή, είναι κοινό και στις δύο περιπτώσεις. -
α, με ξεμπερδεψε ο δάσκαλος των αρχαίων Ελληνικών κομμάτων, ευχαριστώ, όπως κ να χει....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
παιδια επανέρχομαι με το θέμα των ακουστικών στο kate.Exω τοkenzo και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Το θέμα είναι ότι τοkate το πρότεινα στην αδερφή μου και τώρα έχει μεγάλο θέμα με τα ακουστικά δεν την ακούν.Κατεβασε την εφαρμογή sound about αλλά ούτε αυτή βοήθησε.Της είπα να το πάει πίσω και της είπαν ότι το κινητό είναι εντάξει.Ομως παιδιά πραγματικά δεν δουλεύει σωστά.Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι λίγο υπεύθυνος που της πρότεινα αυτό το τηλέφωνο.Εχει κάποιος κάτι να βοηθήσει
-
Ο/H s.kandilaris@ gmail.com έγραψε:
παιδια επανέρχομαι με το θέμα των ακουστικών στο kate.Exω τοkenzo και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Το θέμα είναι ότι τοkate το πρότεινα στην αδερφή μου και τώρα έχει μεγάλο θέμα με τα ακουστικά δεν την ακούν.Κατεβασε την εφαρμογή sound about αλλά ούτε αυτή βοήθησε.Της είπα να το πάει πίσω και της είπαν ότι το κινητό είναι εντάξει.Ομως παιδιά πραγματικά δεν δουλεύει σωστά.Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι λίγο υπεύθυνος που της πρότεινα αυτό το τηλέφωνο.Εχει κάποιος κάτι να βοηθήσει
Δύο που έχω δοκιμάσει εγώ (διάφορα) δουλεύουν κανονικά.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Δεν θυμάμαι ποιο κινητό ήταν (μιλάμε για πιο παλιά), όμως το ίδιο πρόβλημα του, είχε λυθεί όταν του φυσήξαν λίγο απλά στην υποδοχή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα