καλημερα ξεκλειδωσα το κινητο μου περασα την TWRP ανοιξε κανονικα αλλα μου ζηταει κοδικο τη κανω τωρα
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Σου ζητάει των κωδικό για το mi acount???«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
-
και πως το περναω τωρα το twrp 3.1 συγνωμη που ρωταω παντως σας ευχαριστω
-
Καλημερα στα παιδια,καταφερε να συνδεθει με επιτυχια στο mi unlock και εχω φτασει στο σημειο που πρεπει να πατησω unlock.Δεν εχω κανει αιτημα υπαρχει περιπτωση να πιασει ετσι το ξεκλειδωμα?Επισης λογικα πρεπει να παω σε china developer γιατι ειμαι σε global stable τωρα,κανονικα την περναω απο updater?
edit:ξεκλειδωσε κανονικα με global stable. -
TWRP 3.1.X.X Aroma File Manager & Εναλλακτικά θέματα για TWRP 3.0.2
Μέσα από το παλιό twrp, install image και ξετικάρισμα install twrp app μέσα από τις ρυθμίσεις μετά. -
Αν δεν έχει κάρτα δεν θα μπορεί οπότε το κάνεις απο fastboot mode με \
fastboot flash recovery ****.img για να κανεις εγκατασταση και fastboot boot ****.img για να μπει.. -
Σας ευχαριστω για την βοηθεια καταφερα και την περασα περασα και την εκδοση MIUI 8.3 by xiaomi-miui.gr XTRV-74.6/beta. Τωρα εχω ενα προβληματακη με το play Store μολις το ανοιξω ανοιγει και ενα παραθυρο μαζι γιανα στειλω μια αναφορα για διορθωση σφαλματων κτλ τη κανω σε αυτη την περιπτωση και ενα ακομα αυτη η εκδωση που εβαλα ειναι η σωστη για πρεπει να βαλω καποια αλλη σας ευχαριστω εκ των προτερων
-
Εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής play store για αρχή από τις ρυθμίσεις.
-
Το εκανα και συνεχιζει να το κανει
-
-
Μυπως πρεπει να κανω καθαρη εγκατασταση γιατι την περασα χωρις να χασω κατι απο το τηλεφωνο οπως το ειχα εμεινε και αν ναι τη επιλεγω απο το TWRP για να μην τα κανω χαλια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα