@nikos_1981 Η κίνηση να το ανοίξεις θέλει προσοχή σαν να κάνεις εγχείρηση σε πεταλούδα αν δεν το ξέρεις.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
Σήμερα πήγα από MIUI Global 8.1.1.0 σε Global Stable V8.2.3.0.MHRMIDL.
Επειδή ήμουν root με xposed και xMIUI η αναβάθμιση έγινε με ZCX TWRP
Είχα ένα άγχος μην χρειαστεί να στήσω όλο από την αρχή αλλά όλα καλά
Ξαναπεράστηκε μόνο το SU και xposed framework και όλα ήταν όπως τα άφησα
Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
@nikos_1981 την πρώτη φορά με παίδεψε κι εμένα. Μέχρι που σκέφτηκα ότι είναι ελατωματικό.
Δες με κάτι άλλο (πχ λίγο πιο χοντρό συνδετήρα). Πρέπει να πετύχεις το "κουμπάκι" που κάνει το eject.
Δες και στο βιντεάκι την φορά που πρέπει να έχει η βελόναὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μου έχει τύχει σε δύο τηλέφωνα, ακριβώς όπως το περιέγραψε ο φίλος, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν άνοιγε.
Η λύση ήταν πολύ απλή. Ελαφρύ χτύπημα με το δάχτυλό, στην πλάτη του τηλεφώνου, κάτω από το πορτάκι.
Μου έχει δουλέψει κάμποσες φορές. Μοιάζει σαν κάτι να απαγκιστρώνεται ή το αντίθετο και έχω βάσιμες υποψίες ότι φταίει το εξωτερικό "πάνελ", το κομματάκι που είναι στο χρώμα του τηλεφώνου, μιας και παρουσιάζει από αρκετό έως πολύ τζόγο. -
Δεν μπορώ να βρω που αποθηκεύει τις ηχογραφημένες κλήσειςὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά μαντέψτε.. ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ.. Έχω φάει το πλαστικό γύρω από την τρύπα από τις προσπάθειες αλλά δεν.. Πόσο ηλίθιος παίζει να είναι αυτός που σκέφτηκε αυτόν τον τρόπο για να ανοίγεις το πορτάκι απορώ.. Λες και δεν υπήρχε άλλος τρόπος.. Να το πάω αύριο κώτσο μπας και ανοίξει??
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
στον φάκελο MIUI ---> sound_recorder
Σ΄ευχαριστώ
=============== Απρ 7th 2017, 10:30pm ===============
Ο/H nikos_1981 έγραψε:
Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά μαντέψτε.. ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ.. Έχω φάει το πλαστικό γύρω από την τρύπα από τις προσπάθειες αλλά δεν.. Πόσο ηλίθιος παίζει να είναι αυτός που σκέφτηκε αυτόν τον τρόπο για να ανοίγεις το πορτάκι απορώ.. Λες και δεν υπήρχε άλλος τρόπος.. Να το πάω αύριο κώτσο μπας και ανοίξει??
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H nikos_1981 έγραψε:
-
Ο/H derveni έγραψε:
Στις 9 το πρωι ανοίγουν πήγαινε το πισω και πάρε άλλο μην κωλώνεις μην σκας
-
Αρα να υποψιαστώ ότι είναι και οι sims μέσα. Βρε μήπως στην αρχική εισαγωγή το σφηνωσες μαζί με την/τις sim;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα