Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H Stratos Mavridis έγραψε:
Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να εγκαταστήσω το dolby atmos σε oficial global rom με κλειδωμένο τηλέφωνο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καμιά ιδέα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλημέρα. Χθες έβαλα την έκδοση 8.2.3 έκδοση. Παρατήρησα ότι όταν τρέχω από την εφαρμογή ασφάλεια την εκκαθάριση, στο τέλος εμφανίζει διαφημίσεις σχετικά με προτεινόμενες εφαρμογές. Πως φεύγει αυτό;
Εγώ παρατηρώ κάτι άλλο.ότι έχει διαφορά όταν κάνεις εναλλαγή φώτο με βίντεο.την ώρα που θες να τραβήξεις κάτι ενώ στην φώτο είναι καθαρά και ζωντανά στο βίντεο υποβαθμίζεται παρόλο που το εχω ρύθμιση σε υψηλή ποιότητα :confused:
Καλημέρα.
Παρατήρησα ότι το developer options εξαφανίζεται από μόνο του, οπότε το ενεργοποιώ ξανά από την αρχή κάθε φορά.
Έχω μία υποψία ότι το κάνει όταν αποσυνδέω το κινητό από τον υπολογιστή, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
Γνωρίζει κανένας κάτι;
Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro special edition, using Tapatalk. -
Πρόσεξες αν αυτό συμβαίνει μετά από εκτέλεση της εφαρμογής "Ασφάλεια" και διόρθωση των "λαθών" που έχει βρει;
Παρατήρησα ότι όταν κάνω το παραπάνω, θεωρεί "κενό ασφαλείας" τη συγκεκριμένη επιλογή και την κάνει Reset. -
Ο/H fog έγραψε:
Πρόσεξες αν αυτό συμβαίνει μετά από εκτέλεση της εφαρμογής "Ασφάλεια" και διόρθωση των "λαθών" που έχει βρει;
Παρατήρησα ότι όταν κάνω το παραπάνω, θεωρεί "κενό ασφαλείας" τη συγκεκριμένη επιλογή και την κάνει Reset.
Έχεις δίκιο. Μόλις το επιβεβαίωσα. Οπότε root και custom rom είναι μονόδρομος....
Ευχαριστώ
Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει η δυνατότητα Screen recording;
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Στις τελευταίες developer υπάρχει!
Δηλαδή σε global μην το αναζητήσω ε; κρίμα!
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω, αν υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης του backup στην micro sd. Δε θυμάμαι να μου έδωσε τη δυνατότητα επιλογής αποθήκευσης του backup!
Εχω παρατηρησει τεράστια βελτίωση στην αποδοση του τηλεφωνου με την 8.2. Πολυ πιο responsive απο πριν, καλυτερη διαχειρηση μνημης και τα παντα λειτουργουν στην εντελεια!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα