Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Σήμερα μου ήρθε και έβαλα την 8.2.3 σταθερή.μια χαρά ως τώρα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μόλις άνοιξα το κινητό και μου ήρθε και εμένα.Ερώτηση.θα μου σβήσει τίποτα μέσα από το κινητο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μετά από manual update check μου βγήκε και εμένα η 8.2.3 stable μόνο που έχει το μέγεθος της full rom (1.4GB) και όχι 531MB. Μήπως φταίει το ZCX twrp recovery (έχω ενεργοποιήσει το “support MIUI OTA”);
-
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να μου διευκρινίσει κάποιος, αν μπορεί, τι έκδοση ROM τρέχω. (lol ???)
Στις ρυθμίσεις ("Σχετικά με το τηλέφωνο") τρέχω MIUI Global 8.2|Σταθερή 8.2.3.0 (MHRMIDL) με ελληνικά.
Στον οδηγό "Νέος στη Xiaomi; ...." αναφέρει πως οι global δεν έχουν ελληνικά.
Sorry που ίσως κάνω χαζές (για τους γνώστες) ερωτήσεις, αλλά είναι το πρώτο μου κινητό με MIUI και επίσης, το κέρδισα σε ένα διαγωνισμό, οπότε δε ξέρω τι έχει προηγηθεί μέχρι να έρθει σε μένα (αν κάποιος έχει κάνει flash ελληνική ROM) ....
ps: bootloader -> locked (αν παίζει ρόλο).
Ευχαριστώ -
Official global stable, η οποία πλέον έχει και ελληνικά official, απλά το ανοίγεις και το δουλεύεις, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι
-
-
Μετά από αναβάθμιση το έπαθες αυτό;
Δες εδώ ---> XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] -
Micro sim έχεις βάλει; ή κομμένη;
Ο πάροχος σου, σου έχει ενεργοποιήσει 4g; έχεις βάλει preferred network type, lte; -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Μετά από αναβάθμιση το έπαθες αυτό;
Δες εδώ ---> XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] όχι το είχα και πριν αλλα δεν είχα δώσει σημασία.
Ο/H makis1024 έγραψε:
Micro sim έχεις βάλει; ή κομμένη;
Ο πάροχος σου, σου έχει ενεργοποιήσει 4g; έχεις βάλει preferred network type, lte;
Εχω cu οπότε πρέπει να είναι ενεργοποιημένη.
Ναι lte έχω επιλεγμένο
ui
=============== Απρ 5th 2017, 2:07pm ===============
Παιδιά τζάμπα αναστάτωση..sorry...δεν ηταν ενεργοποιημένη η cu. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και συγνώμη.OffTopic -
Να ρωτήσω κάτι γενικότερα : υπάρχει κάποια αντιστοιχία μεταξύ MIUI version και Android version? Πχ: 8.x.x.x ➡️Android 6.x
Ευχαριστώ
Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro special edition, using Tapatalk.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα