Ρυθμίσεις > Πρόσθετες Ρυθμίσεις > Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά > Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Χαιρετώ την παρέα.
Σήμερα είναι η ημέρα των δοκιμών (εν αναμονή της MIUI 10) και ο,τι βρέξει ας κατεβάσει...
Λοιπόν, αυτή εδώ η τελευταία ROM στο νήμα για τις ROMs των ΚΕΝΖΟ/ΚΑΤΕ και με ημερομηνία 1805201, έχει στο όνομα του αρχείου το "oneplus3".
Αυτό σημαίνει ότι η ROM προέρχεται από το Oneplus, ή ότι κάνει μόνο γι' αυτό;
Διότι ακριβώς πιο κάτω, υπάρχει το zip με την ονομασία Nitrogen-OS-O-kenzo-20180517 και με διαφορά μιας ημέρας.
Ποιος γνώστης θα μου πει ποια να δοκιμάσω;
Και...
1. Επιλέγω μία από τις ROM που θα υποδείξετε (έχω και αυτήν: PixelExperience_kenzo-8.1.0-20180115-0508-UNOFFICIAL), την παστάρω στην εσωτερική μνήμη του κινητού και την φλασάρω με το TWRP του @geoanto555
Από εφαρμογές τώρα, πέραν των δύο προσωπικών και ενός επαγγελματικού emails καθώς και το Sygic (τα οποία τα ξαναστήνω εύκολα), δεν έχω κάτι άλλο.
Βέβαια, θέλω όλα τα SMS/MMS, τις τηλεφωνικές κλήσεις και τις φωτό/βιδέο του Viber.
2. Υπάρχει σπέσιαλ backup γι' αυτά ώστε να μεταφερθούν στην θέση τους στην νέα ROM, χρειάζεται ξεχωριστό backup utility για το καθένα, ή θα κάνει δουλειά το Titanium backup που έχω ήδη πάρει;
Titanium Backup
Έχω πάρει ξεχωριστά:
Α. "Αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών του χρήστη"
Β. "Αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων του συστήματος"
μεγέθους 1.3 GB, τα οποία και μετέφερα στην εξωτερική SD κάρτα.
3. Στην περίπτωση που θέλω να ξαναγυρίσω στην παρούσα XTRV 8.4.19, αρκεί το TWRP φλασάρισμα της ROM και επαναφορά και των δύο αντιγράφων ασφαλείας του Titanium backup;
4. Άλλη συμβουλή για να μην πέσω στην λούμπα του μπρικαρίσματος και τρέχουμε όλοι μαζί Σαββατιάτικα;
Σας μερσώ...
edit: Α ναι, ξέχασα να γράψω ότι έχω πάρει και Αντίγραφο ασφαλείας Mi Cloud -
Βλέπω όλοι μας, απουσία πακέτων αναβάθμισης της miui στο κινητό μας, μας "τρώει" το χεράκι (για να μην πω τπτ άλλο.. με την καλή έννοια πάντα) να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό..
Αυτό μου θυμίζει, αν δεν κάνω λάθος, μια παλιά διαφήμιση με το ξυστό, όπου είχαν τελειώσει κι έτσι από συνήθεια κι εθισμό, έξυνε ο ένας τον άλλον για να περάσει η "φαγούρα"..
Κάπως έτσι κι εμείς... Εχει πλάκα πάντως.. αλλά θέλει σωστά βήματα γιατί μπορεί στο τέλος να μην έχει πλάκα καθόλου!!! -
Ε ναι...
δουλειά δεν είχε ο Xiaomίστας... -
Άσχετο την δοκίμασα σε Mi5 με άρεσε γιατί με έδωσε την εντύπωση για καθαρό android η PixelExperience λες και είχα στα χέρια μου το MiA1 της κόρης και διέκρινα μια σταθερότητα.
Αν θέλεις κάτι κατέβασε την εφαρμογή telegram και ακολούθησε το link Telegram: Contact @pixelexperiencechat για άμεσες απαντήσεις. -
Ξέρει κάποιος κάποιο αξιόπιστο κατάστημα για original οθόνη του Redmi note 3 pro (Kate)? Βρήκα το Original Complete screen with housing for Redmi note 3 pro special edition- Gold και μου είπαν από το κατάστημα ότι με DHL e-commerce(έχει 2 επιλογές για DHL, την κανονική και την e-commerce) δε πληρώνω τελωνείο και ότι είναι ασφαλής μέθοδος για τελωνείο. Δε το πολυπιστεύω αυτό διότι η οθόνη κάνει 32$ και φαντάζομαι θα πέσει καμπάνα στο τελωνείο. Ξέρει κάποιος κάτι για αυτή τη μέθοδο ή κάποιο άλλο κατάστημα που να μη πληρώνω τελωνείο?
-
Η E-Commerce έχει μικρότερη πιθανότητα , η DHL σκέτη έχει σίγουρη επιτυχία για τελωνείο , βρες την οθόνη στον Ali κάτω από 22 € με καλές κριτικές , υψηλό reputation ....
Άκυρο μετά από μια πρόχειρη έρευνα frame +LCD screen+ digitizer κάτω από 25€ για το Kate δεν υπάρχει στον Ali , δυστυχώς... -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ρυθμίσεις > Πρόσθετες Ρυθμίσεις > Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά > Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
Η ιδεα του hacking ειναι, γιατι κατα τα αλλα δουλευει αψογα το τηλεφωνο.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H Loksias έγραψε:
-
Ωραία, το σημειώνω.
Κάνας άλλος ρε παιδιά για αυτά που γράφω στο 4.466 μήνυμά μου;
Σωστά τα γράφω ή όχι; -
-
κατεβάζεις την πιο πρόσφατη nitrogen για Kenzo από το λινκ που εγραψες.. κατεβάζεις gapps από το opengapps.org(προσωπικα επελεξα τα pico)..κατεβαζεις firmware για το LTE και radio επειδή βάζεις kenzo rom σε kate..
factory reset,reboot,wipe system, reboot,flash rom, flash gapps,reboot, flash firmware, reboot
Αυτά έκανα εγώ και πήγαν όλα τέλεια..
σε Pixel Experience φαντάζομαι τα ίδια πάνω κάτω
και όταν επιστρέψεις σε MIUI απαραίητο ένα Factory reset.. επίσης να έχεις αρκετή μπαταρία στο κινητό ...μπορεί να αργήσει η όλη διαδικασία..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα