Για αυτό μιλάς?Ο/H makis1024 έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 5 4G Phablet Global Version - $229.99 Free Shipping|GearBest.com
Γιατι δεν βλέπω να λέει πουθενά "pro"
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια αυτό μιλάς?Ο/H makis1024 έγραψε:
Έχεις pin ή μοτίβο;Ο/H makaros_ps έγραψε:
γνωρίζουμε;Ο/H makaros_ps έγραψε:
Πώς μπορώ να προσθέσω κάποια εφαρμογή όταν έχω κλειδωμένη την οθόνη να ανοίγει κατευθείαν.Μου έχει με κύλιση αριστερά κάμερα και δεξιά mi remote
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H Thracia έγραψε:
Έχεις pin ή μοτίβο;Ο/H makaros_ps έγραψε:
Πώς μπορώ να προσθέσω κάποια εφαρμογή όταν έχω κλειδωμένη την οθόνη να ανοίγει κατευθείαν.Μου έχει με κύλιση αριστερά κάμερα και δεξιά mi remote
Αν όχι άλλαξε θέμα![]()
Και ακόμα καλύτερα, φαντάζομαι σε κάτι τέτοιοΟ/H George Kaggelaris έγραψε:
Το pro κυκλοφορεί μόνο στην Ινδία. Εδώ στας Ευρώπας κυκλοφορεί ως Redmi Note 5. Δες και τον πίνακα με τις εκδόσεις να πάρεις μια ιδέα.![]()
Εκδόσεις Redmi Note 5 - Redmi Note 5 Versions (Whyred)
Αλλά ας μην βγαίνουμε άλλο Off-Topic σε παρακαλώ.![]()
αν θελεις ραμ σε παλια συσκευη, η λυση ειναι μια pure android custom rom.....Μια δοκιμη θα σε πεισει!Ο/H andreasp έγραψε:
Τα 3gb του δικου μου, ειναι οριακα. Ευκολα φτάνει στα 700mb free και αρχίζει και σέρνεται.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H makaros_ps έγραψε:
Ο/H nflo έγραψε:
Αν έχω καταλάβει καλά θέλεις με το που πατάς το power button να ανοίγει το κινητό στην αρχική οθόνη και όχι στο lock screen.Ο/H makaros_ps έγραψε:
γνωρίζουμε;
Αν θέλεις όντως αυτό πρέπει να ενεργοποιήσεις τα developer options (πατάς αρκετές φορές πάνω στο miui version στο about phone) και πας additional settings ==> developer options και εκεί έχει την επιλογή "Skip screen lock". Το ενεργοποιείς και η οθόνη θα ανοίγει κατευθείαν στο home screen σου.
Έχεις pin ή μοτίβο;Αν όχι άλλαξε θέμαΟ/H makaros_ps έγραψε:
Έχω βάλει μοτίβο,έχω αλλάξει θέμα αλλά δεν βλέπω πως και αν γίνεται να βάλω κάποια εφαρμογή πέραν του mi remote, φακό και κάμεραΣτάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟ/H Thracia έγραψε:
Ο/H makaros_ps έγραψε:
γνωρίζουμε;
Η μνήμη καθαρίζει. Άρα κλείνουν κάποιες εφαρμογές που ίσως θα ήταν καλύτερα να έμεναν ανοιχτές. Τι σου προσφέρει η ελεύθερη μνήμη λοιπόν και τι νόημα έχει να την έχεις διαθέσιμη αν δεν χρησιμοποιείται; Ελεύθερη RAM = άχρηστη RAM όπως λένε κάποιοι και τείνω να συμφωνήσω. Εγώ θα ήμουν χαρούμενος αν έβλεπα μόνιμα ελεύθερη κοντά στο 0.Ο/H aeriko7475 έγραψε:
Δεν ξέρω τι φορτώνετε στο κινητό σας.. αλλά εμένα κάτω από 1.4GB - 1.2GB free δεν έχει πέσει η μνήμη.. Ακόμη και να φορτώσω αρκετές εφαρμογές όταν το αφήσω για λίγο σε standby η μνήμη καθαρίζει και επανέρχεται πάλι περίπου στα 1.4GB free.
Παραπάνω πληροφορίες που θα βρώ?Ο/H paparounas81 έγραψε:
αν θελεις ραμ σε παλια συσκευη, η λυση ειναι μια pure android custom rom.....Μια δοκιμη θα σε πεισει!Ο/H andreasp έγραψε:
Τα 3gb του δικου μου, ειναι οριακα. Ευκολα φτάνει στα 700mb free και αρχίζει και σέρνεται.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
αν τις καθαριζεις ναι. Προσωπικά, αρκετές φορές κάνω διάφορα πράγματα ταυτόχρονα.Ο/H aeriko7475 έγραψε:
Δεν ξέρω τι φορτώνετε στο κινητό σας.. αλλά εμένα κάτω από 1.4GB - 1.2GB free δεν έχει πέσει η μνήμη.. Ακόμη και να φορτώσω αρκετές εφαρμογές όταν το αφήσω για λίγο σε standby η μνήμη καθαρίζει και επανέρχεται πάλι περίπου στα 1.4GB free.
Ωραια θα ηταν, αν με Μηδεν ελευθερη μνημη το τηλέφωνο δούλευε.Ο/H theopan έγραψε:
Η μνήμη καθαρίζει. Άρα κλείνουν κάποιες εφαρμογές που ίσως θα ήταν καλύτερα να έμεναν ανοιχτές. Τι σου προσφέρει η ελεύθερη μνήμη λοιπόν και τι νόημα έχει να την έχεις διαθέσιμη αν δεν χρησιμοποιείται; Ελεύθερη RAM = άχρηστη RAM όπως λένε κάποιοι και τείνω να συμφωνήσω. Εγώ θα ήμουν χαρούμενος αν έβλεπα μόνιμα ελεύθερη κοντά στο 0.Ο/H aeriko7475 έγραψε:
Είσαι σίγουρος ότι το ότι "σέρνεται" οφείλεται στο ότι χρησιμοποιείται η RAM; Ο επεξεργαστής του μπορεί να δουλεύει πολύ με πολλές ανοιχτές εφαρμογές. Το modem του και τα δικτυακά υποσυστήματα μπορεί να μην επαρκούν αν πολλές εφαρμογές ζητάνε ταυτόχρονα σύνδεση στο δίκτυο.Ο/H andreasp έγραψε:
Παραπάνω πληροφορίες που θα βρώ?
αν τις καθαριζεις ναι. Προσωπικά, αρκετές φορές κάνω διάφορα πράγματα ταυτόχρονα.Ευκολα το ριχνω στην χρηση στα 700mbyte ελευθερα, και εκει αρχιζει και σέρνεται.
Ωραια θα ηταν, αν με Μηδεν ελευθερη μνημη το τηλέφωνο δούλευε.
Η αλήθεια ειναι οτι το εχω φορτωμενο. Πανω απο 100 εφαρμογές, αλλά σε autostart ειναι τα απολύτως απαραίτητα.
Δυστυχώς, όσο και αν προσπαθώ δεν μπορώ να βγάλω εφαρμογές.
Ξήλωσα κατι Nokia Here χτες, και κατι αλλα ψιλα.