Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

Δεν χρειάζεται να ξηλώσεις πολλά πράγματα.. Facebook, messenger, YouTube κ viber...κακογραμμενες και πολυ μνημοβορες εφαρμογές.... Απο την άλλη τι είναι αυτο που σε κάνει να έχεις ενα fb και ενα YouTube να τρέχει απο πίσω.. Δεν τρέχει τίποτα να χάσεις και κάποιο notification για like... Μια χαρα είναι τα 3 gb....

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Θα συμφωνήσω με τον @ktlk21
      Δεν πάει και πολύς καιρός που τα 512KB RAM μας φαινόταν πολύ σε σχέση με τα 128ΚΒ που είχε η πλειονότητα των κινητών.
      Τώρα ένα μέσο κινητό έχει μνήμη όσο και ένα μέσο λάπτοπ και γκρινιάζουμε! :huh:

Απλά έχει χαθεί η μπάλα... Είναι marketing καθαρά... Εύκολα θα μπορουσαν με ελάχιστο κόστος κατασκευής για τις εταιρείες να έχουν ολα 6 gb αλλα ακομα βγάζουν με 1 και 2 στα και καλα φτηνα μοντέλα.. Με τους Κινέζους άρχισαν να βλέπουν 3 και 4 που οι ναυαρχίδες των Samsung lg τα έβαζαν μόνο στις ναυαρχίδες και πλήρωνες αρκετά για αυτά.., να θυμησω επίσης τα windows phone που με 1 gb έκαναν παπάδες και δεν κολαγαν πουθενά.. Μέχρι που ήρθαν οι επίσημες εφαρμογές fb, messenger, youtube και μετά ακόμα και το 950 την άκουσε

• Διαφήμιση
    • RE: Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

Ο/H ktlk21 έγραψε:

Δεν χρειάζεται να ξηλώσεις πολλά πράγματα.. Facebook, messenger, YouTube κ viber...κακογραμμενες και πολυ μνημοβορες εφαρμογές.... Απο την άλλη τι είναι αυτο που σε κάνει να έχεις ενα fb και ενα YouTube να τρέχει απο πίσω.. Δεν τρέχει τίποτα να χάσεις και κάποιο notification για like... Μια χαρα είναι τα 3 gb....

Τα μονα που τρεχουν σε autostart ειναι fb, messenger, viber, whats app, gmail, google calendar. Τιποτα αλλο.
      Δεν ξερω αν ειναι κακογραμμενες -που θα ειναι φανταζομαι, αν κρινω απο το γεγονος οτι αναβαθμιζονται καθε μερα- αλλα αυτες εχουμε! Ειναι τοσο σημαντικες σε ενα smart phone, που τα smart phone πρεπει να ακολουθησουν τις απαιτησεις.

Αν είναι τόσο σημαντικό το fb στην ζωή σου καλό είναι να αλλάξεις ζωή και οχι κινητό.. Φιλικά πάντα

• RE: Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

Ο/H ktlk21 έγραψε:

Αν είναι τόσο σημαντικό το fb στην ζωή σου καλό είναι να αλλάξεις ζωή και οχι κινητό.. Φιλικά πάντα

Ημουν πολυ συγκεκριμενος στο τι εγραψα. Δεν τιθεται θεμα να συζηταμε για smart phone στο οποιο θα κλεινουμε αυτες τις εφαρμογες που αναφερω παραπανω. Πολυ απλα τοτε, το παρατας και παιρνεις ενα καταπληκτικο απλο κινητο με μπαταρια εβδομαδας.

Κι εγώ συγκεκριμένος ήμουν.... Δεν πιστεύω οτι αξίζει να κρίνεις ενα κινητό με κριτήριο το fb... Αν σε ενδιαφέρει αυτό είσαι σε λάθος forum... S9 ή iPhone X και θα έχεις και του κόσμου τα loke

• Διαφήμιση
    • Ο/H ktlk21 έγραψε:

Κι εγώ συγκεκριμένος ήμουν.... Δεν πιστεύω οτι αξίζει να κρίνεις ενα κινητό με κριτήριο το fb... Αν σε ενδιαφέρει αυτό είσαι σε λάθος forum... S9 ή iPhone X και θα έχεις και του κόσμου τα loke

Ειναι μια οπτική και αυτή που προσωπικά δεν την ασπάζομαι. Εκατομμύρια χρήστες του FB υπάρχουν χωρίς S9 και Iphone X.
      Συνεπώς, ας δούμε τι μπορεί να πάει καλύτερα, έτσι ώστε να λειτουργεί το τηλέφωνο και όταν πάει στα 700mbyte free.
    • Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά μια προσωπική άποψη, δεν είναι γενικός κανόνας που οφείλει να εφαρμοστεί από όλους!
      Το τι είναι σημαντικό σε ένα smart phone, καθορίζεται από τις προσωπικές επιλογές της χρήσης για την οποία το θέλει ο καθένας. Δεν μπορεις με κανέναν τρόπο να καθορίσεις και να γνωμοδοτήσεις ότι το fb ή το viber ή ακόμα και το email, είναι εκ των ων ουκ άνευ για ένα smart phone. Οι όποιες εφαρμογές είναι για αυτόν που τις χρησιμοποιεί σημαντικές, όχι για όλους.
      Εγώ, για παράδειγμα, δεν χρησιμοποιώ fb. Οπότε η άποψή μου είναι πως ένα smart phone δεν έχει ανάγκη αυτής της εφαρμογής. Η δική σου είναι ότι είναι απαραίτητη. Όσο βάρος έχει η δική σου άποψη, άλλο τόσο έχει και η δική μου. Καμία όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να οριστεί ένας γενικά εφαρμόσιμος κανόνας.

Μην πέφτουμε στην παγίδα του μάρκετινγκ που μας πλένει τον εγκέφαλο ότι χωρίς την τάδε εφαρμογή (ή το τάδε ρούχο), δεν μπορούμε να ζήσουμε!

Συγγνώμη για το off topic...
    • Ο/H ktlk21 έγραψε:

Καλά τώρα ειλικρινά απορώ: σοβαρολογείς; Ακόμα κι αν αφήσω στην άκρη το facebook που για κάποιους είναι αυτονόητο ως εργαλείο δουλειάς καθώς μπορεί άνετα να διαχειρίζονται και επαγγελματική σελίδα σε αυτό (οι περισσότεροι επαγγελματίες έχουν πια), τα messenger και viber ειναι επίσης απαραίτητο να λειτουργούν άψογα -χωρίς να διαλύουν ένα τηλέφωνο- ως εργαλεία επικοινωνίας. Μάλλον εσύ θα πρέπει να αναθεωρήσεις τη χρησιμότητα ενός smartphone στη ζωή σου. Μάλλον ένα παλιό Nokia με κουμπιά σε υπερκαλύπτει με βάση αυτά που γράφεις.
      Φύγαμε και εκτός θέματος...
    • Διαφήμιση

Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο...τώρα... Προσωπικά με το Kate μια χαρά είναι με τα άθλια social media στην συσκευή μου και δεν κολλάει κάτι.. Τώρα αν είναι τόσο σημαντικα τα social media στην δουλειά σου ασχολείσαι με λάθος συσκευή...σου έδωσα λύση πιο πάνω... Είσαι η χαρά των εταιριών