Ανάβει το σύμβολο QC (κεραυνός μέσα σε κύκλο) στο τηλέφωνο όταν συνδέεις QC φορτιστή; Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται το KATE με τους QC φορτιστές, αλλά επειδή -δεν θα πω πως έχω διαφωνήσει- απλά συνεχίζω τέλος πάντων να έχω τις επιφυλάξεις μου με όσα μου έχουν πει παλιότερα τα παιδιά εδώ θα σου πω ότι σε Santoni (Redmi 4X) το σύμβολο ανάβει κανονικά. Τους άκουσα τέλος πάντων και εγκατέλειψα έναν φορτιστή αυτοκινήτου QC 3.0 τρίτου κατασκευαστή που είχα πάρει. Πρόσφατα όμως αγόρασα το Mi Power Bank 2. Με ένα άλλο καλώδιο που είχα και του σύνδεσα το τηλέφωνο φόρτιζε στα 5V/2A. Με αυτό που είχε στη συσκευασία του το power bank ενεργοποιείται κανονικά το QC και φορτίζει στα 9V. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι η Xiaomi έβγαλε ένα power bank για το οποίο δηλώνει μάλιστα ότι είναι συμβατό με το 99% των συσκευών που υπάρχουν και ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε κινητό το οποίο παράγει η ίδια εταιρεία. Αποφάσισα ότι θα το χρησιμοποιήσω κανονικά κι ας γίνει ό,τι θέλει (δεν πιστεύω ότι θα έχει κανένα πρόβλημα). Αν δεν σου ανάβει καν το σύμβολο του quick charge στο Kate εσένα δεν χρειάζεται να το συζητάς καν. Όλοι οι QC φορτιστές λειτουργούν και ως απλοί 5V/2A.Ο/H kwstasmiui9 έγραψε:
Καλησπερα, εχω το kate και ηθελα να ρωτησω αν παρω φορτιστη με quick charge 3.0 θα το υποστιριζει το κινητο; εχω δει οτι ο 650 την υποστιριζει ομως δεν θελω να βγαλει καποιο προβλημα η μπαταρια.
Κανένα καλώδιο -το οποίο μάλιστα είναι προφανώς πιο ποιοτικό και με μικροτέρη αντίσταση ίσως- δεν μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα σε φόρτιση συσκευής.Ο/H g7maks έγραψε:
Εγώ έχω αλλάξει το καλώδιο μόνο και φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα, υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει πρόβλημα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk