Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις τον bootloader για να κάνεις downgrade ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Καλησπέρα.. έχω την 8.11.15 Άρωμα ROM και έχω το εξής πρόβλημα, πιθανόν με τον αισθητήρα εγγύτητας.
Όταν καλώ κάποιον και βάζω το κινητό στο αυτί για να μιλήσω κλείνει η οθόνη (λόγω αισθητήρα). Ωστόσο όταν μετά απομακρύνω το κινητό από το αυτί μου η οθόνη παραμένει σβηστεί και δεν ανοίγει ούτε με τον δακτυλικό αποτύπωμα αλλά ούτε και με κάποιο από τα πλήκτρα φωνής ή on-off.
Έχω καθαρίσει καλά την περιοχή που είναι ο αισθητήρας καλά αλλά και πάλι τίποτα. Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια αλλά μπορεί να το κάνει στις 6-7 κλήσεις από τις 10. Είναι θέμα hardware ή λογισμικού?
Να παραθέσω ότι μπήκα στο τεστ μενού για τον αισθητήρα και όταν ΔΕΝ είναι καλυμμένος μου δείχνει μια τιμή 5 και όταν πλησιάσω το χέρι μου μου δείχνει την τιμή 0. Έχει την επιλογή Calibrate και Black Card αλλά πως γίνεται? -
Σωστά στα δείχνει με το 0 και το 5.
Δεν έχει πρόβλημα το hardware.
Είναι θέμα software. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Σωστά στα δείχνει με το 0 και το 5.
Δεν έχει πρόβλημα το hardware.
Είναι θέμα software.
-
Μου το έχει παρουσιάσει κατά καιρούς.
Δεν το θεωρώ σημαντικό, πρόβλημα.
Αν πατήσεις μια δυο φορές το power ξεμπλοκάρει.
Τώρα αν θέλεις να γυρίσεις πίσω για αυτό... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Τώρα αν θέλεις να γυρίσεις πίσω για αυτό...
-
Το παρουσιάζει και στην official global το πρόβλημα με τον αισθητήρα, εγώ το απενεργοποίησα τελείως και ησύχασα.
-
Ο/H aeriko7475 έγραψε:
θα γυρίσω σε προηγούμενη ROM γιατί αν ο άλλος δεν κλείσει την κλήση συνεχίζει και με χρεώνει.. και δεν είναι ότι δεν κάνω κλήσεις.. λόγω δουλειάς μπορεί να τύχει να κάνω και 40 κλήσεις την ημέρα..
-
Γυρισες σε κανονικη εκδοση και οχι πειραγμενη; Αυτα τα προβληματα τα ειχα μονο με πειραγμενες.
Απο τοτε που φλασαρα με flashboot τα παντα λειτουργουν αψογα.Ο/H aeriko7475 έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Τώρα αν θέλεις να γυρίσεις πίσω για αυτό...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Η google camera που εχει η 8.11.15 εχει δουλεψει σε κανεναν? Αρχικα οταν την ανοιξα εχει μαυρη οθονη.. ωστοσο δεν ξερω αν πρεπει να πειραξω καποιες απο τις ρυθμισεις που εχει μεσα στο μενου της για να ειναι ενταξει.. αλλα δεν ξερω ποιες..
-
Θα συνεχίσει η κοινότητα να δίνει Developer Rom για το κινητό ή όχι?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Για όσο υπάρχει source φυσικά και θα συνεχίσει...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα