θα δοκιμασω και θα δω
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Αρχισαν να εμφανίζονται tempered classes στο aliexpresΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Αρχισαν να εμφανίζονται tempered classes στο aliexpres
Εχω παραγγείλει ήδη και περιμένω...
sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk -
Εμφανιστηκαν και οι πρωτες θηκες στο aliexpress
-
χθες ήρθαν η back case και το tempered glass 2+1 δώρο το γυαλί απο το miui Taiwan... κάθισαν όλα κουτί!!!
φυσικά ένα ευχαριστώ στα παιδιά που ψαχτηκαν στις αρχές κ τα βρήκα έτοιμα για να δω πώς ... και έκανα την παραγγελία!!!
όλα καλά -
-
Ρε παιδια πως θα κανουμε Μεταφορα τα προγραμματα απο Redmi Note σε Redmi Note 3 Se για να εχουμε τα ιδια προγραμματα στο νεο μας τηλεφωνο, Απο τις Προσθετες ρυθμισεις που εχει μεσα την Μεταφορα???
-
Ο/H Chaos έγραψε:
Verbatim PRO+ microSDHC with adapter 32GB UHS-I/U3 - 44033 :: Disc Impex Hellas
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULESΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ρε παιδια πως θα κανουμε Μεταφορα τα προγραμματα απο Redmi Note σε Redmi Note 3 Se για να εχουμε τα ιδια προγραμματα στο νεο μας τηλεφωνο, Απο τις Προσθετες ρυθμισεις που εχει μεσα την Μεταφορα???
Settings-additional settings-mi moverMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H Chaos έγραψε:
PER.556947 TRANSCEND TS32GUSDU1 32GB 32GB MICRO SDHC CLASS 10 UHS-I 400X PREMIUM WITH ADAPTER
Μια χαρά λειτουργεί. -
Πόση ώρα πρέπει να πατάτε το power button για να ανάψει το κινητό?
Κάθε πρωί , το πιάνω απο το κομοδίνο που το έχω σβηστό και φορτίζει, και μου βγάζει την ψυχή για να ανάψει. Μπορεί να θέλει και 10 δευτερόλεπτα πατημένο το power button για να ανάψει. -
Ο/H andreasp έγραψε:
μου βγάζει την ψυχή για να ανάψει.
Κανονικά θέλει από 2-6 δεύτερα.. Τα 10 είναι πολλά/
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα