Ο/H kostas_falcon έγραψε:
Γίνονταν στα τελευταία και στο Galaxy NoteII που είχα πριν το δώσω...
sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
Αρα ειναι θεμα εφαρμογης...καταλαβα!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H kostas_falcon έγραψε:
Γίνονταν στα τελευταία και στο Galaxy NoteII που είχα πριν το δώσω...
sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
Ρυθμίσεις--->Wifi---->Αποθηκευμένα δίκτυαΟ/H georgius έγραψε:
υπάρχει τρόπος να μου εμφανίζει στις ρυθμίσεις του wifi τα όλα τα δίκτυα στα οποία έχω βάλει κωδικό και όχι μόνο τα κοντινά
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Ο/H Nikos5150 έγραψε:
Ρυθμίσεις--->Wifi---->Αποθηκευμένα δίκτυαΟ/H georgius έγραψε:
υπάρχει τρόπος να μου εμφανίζει στις ρυθμίσεις του wifi τα όλα τα δίκτυα στα οποία έχω βάλει κωδικό και όχι μόνο τα κοντινά
Μπορείς να απενεργοποιήσεις ορισμένες εφαρμογές google,αυτές που σου επιτρέπει να πατήσεις ''Τέλος''
Σου απάντησα πιο πανω αλλα δεν το ειδεςΟ/H georgius έγραψε:
Αν απλά πατήσω στοπ δεν πιάνουν ram οι εφαρμογές; σε παλιότερες συσκευές, και χωρίς Root αν δεν ήθελα μια εφαρμογή πατούσα απενεργοποίηση. Στο wifi δε μου εμφανίζει επιλογή αποθηκευμένα δικτυαΟ/H Nikos5150 έγραψε:
Ρυθμίσεις--->Wifi---->Αποθηκευμένα δίκτυαΜπορείς να απενεργοποιήσεις ορισμένες εφαρμογές google,αυτές που σου επιτρέπει να πατήσεις ''Τέλος''Ο/H georgius έγραψε:
Στάλθηκε από το thl 5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H jefm έγραψε:
Για να απενεργοποιήσεις εφαρμογές στην miui 8 θες root και κάποια εφαρμογή πχ titanium, για το άλλο που ρωτας
Settings - About phone -μερικά κλικ στο Internal memory - WLAN information - WLAN config