Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Μπραβο στα παιδιά.
Μόνο μία μικρή διόρθωση ώστε να μην μπερδέψουμε κάποιους. Η rom δεν είναι η κινεζική developer, όπως γράφετε σε κάποιο σημείο, αλλά ή global developer. Ξέρω ότι εσείς εννοείται την global rom που εφτιαξαν οι κινέζοι της xiaomi, και όχι ή ελληνική, αλλά καλό είναι να διορθωθεί με το σωστό ως "global developer", ώστε να μην μπερδευτεί κάποιος και πάει και κατεβάσει καμία china developer του KENZO, και έχουμε άλλα δράματα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μπραβο στα παιδιά.
Μόνο μία μικρή διόρθωση ώστε να μην μπερδέψουμε κάποιους. Η rom δεν είναι η κινεζική developer, όπως γράφετε σε κάποιο σημείο, αλλά ή global developer. Ξέρω ότι εσείς εννοείται την global rom που εφτιαξαν οι κινέζοι της xiaomi, και όχι ή ελληνική, αλλά καλό είναι να διορθωθεί με το σωστό ως "global developer", ώστε να μην μπερδευτεί κάποιος και πάει και κατεβάσει καμία china developer του KENZO, και έχουμε άλλα δράματα.
-
Μπράβο σας παιδιά...
Άντε με το καλό να επιστρέψει πίσω να το χαρεί και ο μικρός μας φίλος -
Ο/H derveni έγραψε:
Δόθηκε ο χρόνος να ανακάμψει η μπαταρία του κινητού και με το καλώδιο ξεκίνησε η εργασία βασικά το είδε ο υπολογιστής και την πρώτη φορά σύνδεθηκε με πατημένο το volume - και το κουμπι του καλωδίου το έβλεπε σαν 900Ε. Έγινε επανεκκίνηση του υπολογιστή και στην δεύτερη προσπάθεια με πατημένο το volume + και το κουμπι του καλωδίου το σύνδεσα στο pc και το είδε σαν 9008(COM3).
Τους drivers τους έβαλα (2 unassigned drivers μου ζήτησαν τα windows8.1/x64/Test Mode να εγκαταστήσω) έτσι όπως δείχνει ο efkolo στο post #361 / σελ.31.
Και γιαυτό δεν προχωράω αν δεν λυθεί αυτό το θεματάκι αλλιώς πιθανόν να το πάρω στη μασχάλη.
Τι να πω, δεν ξέρω.
Ιδού, για του λόγου το αληθές: -
Η φώτο το έχει σαν 9008
Το Relink μην σε ενοχλεί και αυτό σωστό είναι... -
ΑΓΙΟΥΤΟ !
HELP!
Τελικά έσβησα το driver απο το device manager και μόλις έκανα εγκατάσταση Drivers μέσα απο το MiFlash, τότε το είδε σαν Qualcomm .... 9008 (COM30).
Πήγα στο miflash, τα έκανα βήμα βήμα όπως γράφει ο efkolo και κάπου εκεί στα 214sec ΜΟΥ ΒΑΡΑΕΙ ERROR!!!
Τώρα το κινητό το έχω συνδεδεμένο ακόμα και το λαμπάκι κόκκινο αναβοσβήνει και το miflash (μαζί και ο device manager) φαίνεται να το βλέπει ακόμα.
ΤΟ ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ή το παίρνω στη μασχάλη?
EDIT:
Δείχνει ότι λείπει το αρχείο config.bin απο τον φάκελο images και πράγματι λείπει.
Μπαίνω μέσα στο αρχείο kate_global_images_V8.0.4.0.MHRMIDG_20160805.0000.29_6.0_global_b7d5656d50.tar (με 7zip) και ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΕΙΠΕΙ... ??? -
Κάνε έναν έλεγχο το μέγεθος της rom. Δοκίμασε και global developer?
Μην το φοβάσαι δεν πεθαίνουν με τίποτα. Επιμονή υπομονή και θα το καταφέρεις. -
ΟΚ παιδιά, το κινητό είναι εντάξει, άνοιξε σε official rom, έχει γίνει και official unlock bootloader και μένει να μπει η ελληνική αλλά δεν βρήκαμε TWRP για Kate
Όσον αφορά το αρχείο, όντως λείπει, πιθανόν να είναι corrupted όλη η fastboot rom... -
Ο/H Panos980 έγραψε:
ΑΓΙΟΥΤΟ !
HELP!
EDIT:
Δείχνει ότι λείπει το αρχείο config.bin απο τον φάκελο images και πράγματι λείπει.
Μπαίνω μέσα στο αρχείο kate_global_images_V8.0.4.0.MHRMIDG_20160805.0000.29_6.0_global_b7d5656d50.tar (με 7zip) και ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΕΙΠΕΙ... ???
-
Ο/H efkolo έγραψε:
config.bin δεν είχε ούτε ο δικός μου φάκελος
)
-
σωστή επιλογή είναι αυτή που ταιριάζει με τις ανάγκες σου..αν θέλεις πιο μεγάλη οθόνη ή μικρότερη, καλύτερο επεξεργαστή κτλ..
Πάντα αγοράζουμε την offcial global version ...επίσης πρέπει να αφαιρέσεις τα links από το post σου..δεν επιτρέπονται..
Το Kate έρχεται με Android 6...
Λογικά η επόμενη global 8.1 θα έχει ελληνικά.απλώς θα έρθει σταδιακά σε όλες τις συσκευές
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα