Εχει βρει κανεις θηκη πλατης ή φλιπ για τις διαστασεις του κινητου τσαμακι ?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
οποιος δοκιμασει με την 6.8.18 ας μας πει αποτελεσματα!
επισης ειναι εδω στο older releases της dev. -
Ο/H svellinis έγραψε:
Εχει βρει κανεις θηκη πλατης ή φλιπ για τις διαστασεις του κινητου τσαμακι ?
-
Καλημέρα ,
ακόμα ένα Kate στην παρέα.
μέχρι στιγμής υπέρευχαριστημένος αν και είμαι ακόμα στο στήσιμο - ψάξιμο της συσκευής .
Ακόμα ούτε sim δεν έχω βάλει σήμερα ή την Δευτέρα πάω να την αλλάξω .
Το μόνο πρόβλημα η θήκη και το tempered ή έστω μια μεμβράνη . Περιμένω κάποιο μύνημα και αν είναι καλά τα νέα θα ποστάρω εδώ . Εγώ πάντως ακόμα έχω αφήσει επάνω τις μεμβράνες προστασίας μπρος πίσω που είχε από το εργοσάσιο για να μην κάνω καμιά ζημιά .
Ευχαριστώ ,Παναγιώτης . -
Η θήκη σιλικόνης των 6€ που πουλάει το youhou.gr κάνει για το kate....αυτήν φοράω
sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk -
Καλησπέρα παιδια!και εγώ redmi note 3 pro με την 800αρα banda πήρα!ακόμα από ότι διαβάζω δν μπορούμε εμείς να ξεκλειδώσουμε τον bootloader για να περάσουμε την ελληνική σωστά;;τι ακριβώς περιμένουμε να βγει για να γίνει αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Kallikratiss έγραψε:
Καλησπέρα παιδια!και εγώ redmi note 3 pro με την 800αρα banda πήρα!ακόμα από ότι διαβάζω δν μπορούμε εμείς να ξεκλειδώσουμε τον bootloader για να περάσουμε την ελληνική σωστά;;τι ακριβώς περιμένουμε να βγει για να γίνει αυτό;
Επισης ο official τροπος ξεκλειδωματος δεν δουλευειΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην diaton101 ().
-
Το πρόβλημα είναι αν θα μπορέσω να ξεκλειδώσω τον bootloader?αν ας πούμε ενώ έχω πάρει έγκριση το ξεκλειδώσω μετά όλα οκ;θα μπορέσω να περάσω την ελληνική όπως το kenzo?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Kallikratiss έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπορείς να περάσεις την global dev ? Έχει Ελληνικά και δεν έχω συναντήσει κάποιο θέμα....
-
Ο/H Kallikratiss έγραψε:
Άρα είσαι οκ...
Ο/H diaton101 έγραψε:
Ο/H Kallikratiss έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα