Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H nial έγραψε:

Mixaliscy, είδες το mail που σου στέλνω το link?
      OK, παραγγέλνουμε;

...και νέα καταχώρηση στα €9,82
      Ναι φαίνεται οκ αν και παντού αλλού είναι σε πολύ διαφορετικές τιμές. Εγώ παρηγγειλα kingston που είχα και παλιά και ξέρω πως είναι επίσης καλή. Νομίζω όμως είσαι οκ
      Έτσι νομίζω κι εγώ. Όντως οι τιμες ειναι ό,τι νά´ναι.
      Τέλος πάντων, λέω να παραγγείλω μια εκεί στο δεκάρικο, όποτε αν την πατήσω να κλαίω ενα δεκάρικο, όχι παραπάνω. Στην Ελλάδα έχουν γύρω στα 40!
    • Συγνώμη παλικάρια αλλά το θέμα είναι Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro Inernational Version (Kate)
      αυτή η συζήτηση για τις κάρτες μνήμης τι σχέση έχει με το κινητό;

Ας ανοίξει ένα νέο θέμα, μην διαβάζουμε και για τις παραγγελίες και τον χρόνο που θα κάνουν να έρθουν και μετά τα speed tests κλπ κλπ

Συγνώμη πάλι αν κάνω λάθος, ας διαγραφεί το δικό μου μήνυμα.

(άσε που με τρελαίνει που θα εμπιστευτείτε τις φωτογραφίες σας από προσωπικές στιγμές σε μια φτηνή μαϊμού κάρτα. Και τη μέρα που θα σταματήσει η κάρτα να λειτουργεί τι θα πείτε; Δεν πειράζει, έδωσα μόνο 10 ευρώ ή πω ρε φίλε έχασα τόσες σημαντικές στιγμές που είχα αποθηκευμένες στο τηλέφωνο; Ε;)
    • 1. Από το πρώτο κιόλας post, ρώτησα αν είμαι ή όχι off-topic και ουδείς moderator επενέβη. Επιπλέον το εάν το κινητό μας παίρνει ή όχι τις SDXC ειναι κάτι που αφορά στο κινητό μας και όχι στις κάρτες ...
      2. Οι SanDisk και Samsung δεν ειναι μαϊμούδες αλλά αν ξέρεις κάτι, πες το. Όσο για τις φωτογραφίες το κινητό μας έχει 32GB μνήμη. Εγώ την SD τη θέλω για back up καμιά 60αριά GB από αρχεία της δουλειάς μου που τώρα κουβαλάω σε στικ.
      3. Αν αφαιρέσεις το φόρο του κράτους και το "νόμιμο" κέρδος του εδώ μαγαζάτορα (όχι πως τον κατηγορώ, πρέπει να βγει κι αυτός), τότε στα ίδια είσαι...
    • Διαφήμιση
    • καθε 128αρα samsung σε αυτες τις τιμες ειναι μαιμου.

εδω η 64 και κανει 16 ευρω (διαπιστομενη γνησια).

καλο ειναι να ανοιξεις ενα νεο θεμα για καρτες και να τα μεταφερει και ενας mod εκει ωστε να συζηταμε μονο για το kate εδω παρακαλω...

πιο σημαντικο ειναι να ασχοληθοουμε με τον bootloader...

τελος σχετικα με το οτι ειπα (εδω Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro Inernational Version (Kate) ) οτι δεν μπορεις να ξαναβαλεις miui μετα, εννοω οτι αν το κανεις κλειδωνει παλι ο bootloader...
    • Ο/H efkolo έγραψε:

Συγνώμη παλικάρια αλλά το θέμα είναι Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro Inernational Version (Kate)
      αυτή η συζήτηση για τις κάρτες μνήμης τι σχέση έχει με το κινητό;

Ας ανοίξει ένα νέο θέμα, μην διαβάζουμε και για τις παραγγελίες και τον χρόνο που θα κάνουν να έρθουν και μετά τα speed tests κλπ κλπ
      Ειλικρινά πριν πρωτοαπαντήσω είδα καλά το ποστ του αλλά ρωτούσε για το αν κάνουν για το κινητό του και αν φαίνονται οκ. Αυτό το θέμα μπορεί να απασχολήσει 30-40 ή και 50 από εδώ μέσα και είπα να το αφήσω.

Αν δεις μετά δεν απάντησα ξανά στο τόπικ για να μην το κάνω μπάχαλο ώσπου και ξαναρώτησε το παιδί και του είπα ένα ναι στην ουσία.

Δεν θα κάνουμε ούτε tests, ούτε θα το αναπτύξουμε, ούτε είχα τέτοιο σκοπό. :D
      Απλά λίγη κατανόηση από όλους. Και στην τελική δεν είναι και σωστό να ανοίγουμε τόπικ για την sd, άλλο για θήκη, άλλο για tempered, άλλο για ακουστικά, κοκ, εκτός και αν δούμε και υπάρχει συζήτηση

Λάθος όμως δεν κάνεις Γιάννη μου. Και εγώ το είδα 2-3 φορές πριν απαντήσω. Απλά ήταν μέσα στα όρια.

ΥΓ- εγώ τη θέλω για backups, και για να μεταφέρνω πράγματα άρα οκ είμαι αν και το είπα πως οι τιμές ακούγονται κάπως. Αν και ο user είναι καλός. Μπορεί να πουλάει κλοπιμαία... τί να σου πω?
    • Παρέλαβα και εγώ το κινητό και έμεινα εντυπωσιασμένος από τη συνολική του εικόνα.
      Ακόμη όμως δε θα το χρησιμοποιήσω γιατί χρειάζομαι για τις εφαρμογές μου η συσκευή να είναι ρουταρισμένη και ακόμη δεν υπάρχει τρόπος (επίσημος).
      Η ερώτησή μου είναι η εξής: όταν βάλεις τη dev στο κινητό υπάρχει τρόπος να ξαναβάλεις τη stable? Από όσα έχω διαβάσει έχω μπερδευτεί περισσότερο, μπορούμε μέσω του updater του κινητού να επιστρέψουμε στην stable ή χρειάζεται να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader και με custom recovery να γίνει η διαδικασία;
    • Παρελαβα κι εγω σημερα και ολα καλα. Μολις μπηκα μου εκανε και ΟΤΑ update στην global stable V7.5.2.0.MHRMIDE (MIUI7).
      Εν αναμονη της MIUI 8 που θα ενσωματωνει ελληνικα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sb68s έγραψε:

Παρέλαβα και εγώ το κινητό και έμεινα εντυπωσιασμένος από τη συνολική του εικόνα.
      Ακόμη όμως δε θα το χρησιμοποιήσω γιατί χρειάζομαι για τις εφαρμογές μου η συσκευή να είναι ρουταρισμένη και ακόμη δεν υπάρχει τρόπος (επίσημος).
      Η ερώτησή μου είναι η εξής: όταν βάλεις τη dev στο κινητό υπάρχει τρόπος να ξαναβάλεις τη stable? Από όσα έχω διαβάσει έχω μπερδευτεί περισσότερο, μπορούμε μέσω του updater του κινητού να επιστρέψουμε στην stable ή χρειάζεται να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader και με custom recovery να γίνει η διαδικασία;
      Όπως θα βάλεις την μία έτσι μόνο μπορείς να γυρίσεις και πίσω. (Από την εφαρμογή update-> select package)
    • Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει την global dev 6.8.18 και να ξεκλειδωσει ?
      Ρωταω γιατι και το Kenzo δεν ξεκλειδωνε με καμμια αλλη και ξεκλειδωσε με αυτην ...
      Μεσα
      στην εβδομαδα ζητησα να μου δωσουν την δυνατοτητα να ξεκλειδωσω μια
      Κenzo εαν δοκιμασω αφου τοποθετησω τον λογαριασμο μου στο kate να
      δοκιμασω να την ξεκλειδωσω η θα πρεπει να ξαναζητησω ξεκλειδωμα ?
    • Άλλο κινητό θες άλλη αίτηση

Εκτός και αν πέρασε ο καιρός που δικαιούσαι με την ίδια κάρτα 2ο ξεκλείδωμα (1 τον μήνα) και θα πας απευθείας
    • Ο/H svellinis έγραψε:

Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει την global dev 6.8.18 και να ξεκλειδωσει ?
      Ρωταω γιατι και το Kenzo δεν ξεκλειδωνε με καμμια αλλη και ξεκλειδωσε με αυτην ...
      Μεσα
      στην εβδομαδα ζητησα να μου δωσουν την δυνατοτητα να ξεκλειδωσω μια
      Κenzo εαν δοκιμασω αφου τοποθετησω τον λογαριασμο μου στο kate να
      δοκιμασω να την ξεκλειδωσω η θα πρεπει να ξαναζητησω ξεκλειδωμα ?
      που την βρίσκεις αυτή να τη βάλω, αλλά μέχρι τώρα με αυτές που έχουμε δεν γίνεται τίποτα
    • Διαφήμιση