Για το 1,δε γνωριζω τι μπορει να ειναι.Για το 2,υπαρχουν διαφορετικες εντασεις για ηχο κλησης και ηχο πολυμεσων.Αν στην αρχικη οθονη κανεις ενα κλικ στα πληκτρα εντασης και θα φανει η μπαρα εντασης.Κλικαρεις το βελακι στα δεξια της μπαρας και σου εμφανιζει τις εντασεις για ηχο κλησης,ηχο πολυμεσων και ηχο ξυπνητηριου.Ο/H LoukG έγραψε:
1. Όταν ενεργοποιεί το WiFi, το κινητό γυρίζει μόνο του σε 4G (και είμαι όντως 4G και όχι απλά το όνομα γιατί αν το βάλεις 3G γράφει 3G), παρόλο που είναι επιλεγμένο το 2G only. Μόλις κλείνει το WiFi, γυρίζει πάλι μόνο του σε 2G. Σκέφτηκα μήπως είναι θέμα κάνα permission καμίας εφαρμογής που με το που ανοίγεις το WiFi να γυρίσει σε 4G, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι.
2. Το ίδιο αρχείο μουσικής όταν το ανοίγει με VLC παίζει αρκετά δυνατά, αλλά όταν το βάζει για ήχο κλήσης ακούγεται χαμηλά παρόλο που είναι στο τέρμα. Έβαλα το αρχείο στο Redmi Note 2 μου και σαν ήχος κλήσης ήταν μία χαρά η ένταση.
Έριξα μία γρήγορη ματιά στις τελευταίες 10 σελίδες του νήματος αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό. Γνωρίζει κάποιος κάτι;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H xaris-1 έγραψε:
θα μηνω με Global stadle και χωρείς ελληνικά
-
Ο/H Nikos5150 έγραψε:
Για το 1,δε γνωριζω τι μπορει να ειναι.Για το 2,υπαρχουν διαφορετικες εντασεις για ηχο κλησης και ηχο πολυμεσων.Αν στην αρχικη οθονη κανεις ενα κλικ στα πληκτρα εντασης και θα φανει η μπαρα εντασης.Κλικαρεις το βελακι στα δεξια της μπαρας και σου εμφανιζει τις εντασεις για ηχο κλησης,ηχο πολυμεσων και ηχο ξυπνητηριου.
-
-
Ο/H LoukG έγραψε:
Ο/H Nikos5150 έγραψε:
Για το 1,δε γνωριζω τι μπορει να ειναι.Για το 2,υπαρχουν διαφορετικες εντασεις για ηχο κλησης και ηχο πολυμεσων.Αν στην αρχικη οθονη κανεις ενα κλικ στα πληκτρα εντασης και θα φανει η μπαρα εντασης.Κλικαρεις το βελακι στα δεξια της μπαρας και σου εμφανιζει τις εντασεις για ηχο κλησης,ηχο πολυμεσων και ηχο ξυπνητηριου.
Αν στο αλλο κινητο εισαι στο κανονικο προφιλ ηχων και ακουγεται παρα πολυ χαμηλα,ισως ειναι και ελαττωματικη η συσκευη. -
Να καλησπερισω κι εγω την παρεα. Μετα από πολυ ψαξιμο και διαβασμα παρελαβα τελικα χτες το Kate μου απο geekbuying!. Global Stable 7.3.7.0 Anroid version 6.0.1 Miui 7 . (Αν ηξερα πως ανεβαζω φωτο θα ανεβαζα.....) Δεν ενεργοποιησα ακομα wifi οποτε δε μου ζητηθηκε αναβαθμιση. Φορτιστης Ευρωπαικός Model 2015161 oποτε νομιζω ειμαι σωστός Kateας...... Από οτι καταλαβα δεν υπαρχει θεμα να γινει η αναβαθμιση σε Miui 8 Οσο για τα υπολοιπα αν κι εχω παρει εγκριση για unlock μαλλον δε χρειαζεται. Υπαρχει θεωρειτε λογος να ελεγχθει ο bootloader?
-
ανοιξε wifi να δεις αν θα βγαλει update να σιγουρευτεις οτι εχεις official...
τσεκαρε bootloader απλα για να ξερεις..δεν το "πειραζεις" καπως με τον ελεγχο -
-
Καλησπέρα.Εγω το περιμενω αυριο.Σε περιπτωση που ειναι ξεκλειδωτο πως περναω recovery για να μαι ετοιμος να φλασαρω καποια custom?
-
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Σε περιπτωση που ειναι ξεκλειδωτο πως περναω recovery για να μαι ετοιμος να φλασαρω καποια custom?
-
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Καλησπέρα.Εγω το περιμενω αυριο.Σε περιπτωση που ειναι ξεκλειδωτο πως περναω recovery για να μαι ετοιμος να φλασαρω καποια custom?
-
Ο/H Nikos5150 έγραψε:
Μπορει εσυ να εχεις Dolby Atmos ή καποια αλλη εφαρμογη για volume booster και equalizer,κατα πασα πιθανοτητα.Αν στο αλλο κινητο εισαι στο κανονικο προφιλ ηχων και ακουγεται παρα πολυ χαμηλα,ισως ειναι και ελαττωματικη η συσκευη.
Επειδή θέλω να το βάλω την Global Developer πάνω από την Global Stable, κάνω factory reset και την περνάω μέσω updater. Μετά σε περίπτωση που θέλω να γυρίσω πίσω ακολουθώ πάλι τα ίδια βήματα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα