μιας και δεν κρατησες full back up καλη τυχη να ξαναγυρισεις σε miui αν χρειαστει...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H iakoboss7 έγραψε:
μιας και δεν κρατησες full back up καλη τυχη να ξαναγυρισεις σε miui αν χρειαστει...
αν χρειαστει ποτε να το κανω παλι ολο στοκ θα φλασαρω μεσω edl
λογικα θα γινει οπως πρωτα... -
Ο/H alekos-ep91 έγραψε:
μολις τωρα τελιωσα και γω το φλασαρισμα της νεας XTRV_6.11.10 για το κατε.
ολα καλα δειχνουν οτι δουλευουν!
*και γω ξεκινησα με alka twrp recovery οπως λεει ο οδηγος απο panastros.
*εγω κρατησα μονο EFS backup γιατι βαρεθηκα να περιμενω τα υπολοιπα χαχα.
*φλασαρα μετα του κενζο το ρεκοβερυ (twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo) και φλασαρα τη ρομ.
*μετα ειδα οτι η ρομ σου ξαναφλασαρει το alka, δεν ξερω αν εχει σημασια σε ποιο ρεκοβερυ θα πρεπει να φλασαριστει η ρομ...
ολα καλα λοιπον,στηνω το κινητο τωρα, ελπιζω να δουλευουν ολα.
Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Καλησπερα αλάνια
Μόλις έβαλα τη σιμ στο κινητό έχω κάνει συγχρονισμό αλλά στις επαφές βγαζει μόνο κάτι μειλς κ καμιά επαφή μου . Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; -
-
Δεν ξερω αν σας συνεβη εσας αλλα οταν προσπαθω στο fletsky να κατεβασω τα ελληνικα παιρνω ενα μυνημα chec your internet acces ενω το wifi μου δουλευει κανονικα. Επίσης προσπαθησα να δημιουργησω νεο λογαριασμο email για το yahoo αλλα εβγαζε ενα μυνημα για permission to acces πρωτα που δεν καταλαβαινα και τελικα ανοιξα το account yahoo apo gmail app
-
Ευχαριστω Jefm
...και πάνω που χαρηκα βλέπω ότι δεν παίρνει πάνω από 6 γράμματα κετσι ψιλοξενερωσα. -
επίσης θα ηθελα να σας ρωτησω: Οταν το φορτιζετε εχετε πιασει τον φορτιστη; Ο δικος μου καει και πολυ ελαφρια ζεστενεται η πλατη του κινητου. Επίσης απο περιπου 23% σε 1,5 ωρα φτανει 100% ειναι φυσιολογικο τοσα γρηγορα; Μηπως αν φιρτιστει με αλλο φορτιστη με μικροτερα Ampere θα αγησει μεν να ολοκληρωθει η φορτιση αλλα καταπονειται λιγοτερο η μπαταρια;
-
Ο/H klonos78 έγραψε:
Μηπως αν φιρτιστει με αλλο φορτιστη με μικροτερα Ampere θα αγησει μεν να ολοκληρωθει η φορτιση αλλα καταπονειται λιγοτερο η μπαταρια;
-
Ο/H Gotzilas έγραψε:
Ευχαριστω Jefm
...και πάνω που χαρηκα βλέπω ότι δεν παίρνει πάνω από 6 γράμματα κετσι ψιλοξενερωσα.
Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Ναι μου βγαζει 3 επιλογές: σιμ,τζιμειλ,mi ταβαλα στη σιμ
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-