Καλησπέρα.Τελικα το ξεκλειδωμα με το Mi unlock,Ισως ηταν προσωρινο.Το recovery μου ζητανει encryprion password και βγαζει συνεχεια το μηνημα cant mount data,και τιγκα στις κοκκινες γραμμες.Μου βρισκει την εσωτερικη μνημη του κινητου σαν 0 mbyte.Το otg στικακι το αναγνωριζει.Πατησα να φλασαρω την xtvr και αφου εγραψε cant mount data Κλπ περαστηκε και στο τελος παλι πεταξε errors.Παρολα αυτα περαστηκε κανονικα και δουλευει απροβληματιστα και ειναι και ρουτ και κανενα force close.Tεσπα,κατω απο την επιλογη oem unlock πλεον δεν υπαρχει το μηνημα οτι ειναι κλειδωμενο η ξεκλειδωτο,προφανως ξανακλειδωσε.Αλλα επισης λειπει η επιλογη οταν επιλεγεις oem unlocking απο κατω δεν εμφανιζεται ενα μηνημα να προσθεσω την συσκευη.Δε ξερω τελικα,ειμαι ξεκλειδωτος η οχι?Παντως προχτες με dev ξεκλειδωσε κανονικα,και μου εγραψε ξεκλειδωτο.Δεν εχω περασει καμια global ωστε να το κλειδωσω.Το μονο που εκανα ηταν να περασω την ελληνικη dev και μετα απο 2 μερες την πεταξα και εβαλα την xtrv
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Το recovery μου ζητανει encryprion password και βγαζει συνεχεια το μηνημα cant mount data,και τιγκα στις κοκκινες γραμμες
back back
reboot / recovery
και μετά κάνε install από OTG -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Το recovery μου ζητανει encryprion password και βγαζει συνεχεια το μηνημα cant mount data,και τιγκα στις κοκκινες γραμμες
reboot / recovery
και μετά κάνε install από OTG
-
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Το θεμα ειναι ειμαι ξεκλειδωτος η οχι?
Δεν έχει σχέση το κλείδωμα με το twrp... -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Το θεμα ειναι ειμαι ξεκλειδωτος η οχι?
-
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Τι εντολη να δωσω στο fastboot?
-
Ο/H Tony Therion έγραψε:
ok το σημειωνω σαν λυση
Μπορεί να αρχίσει να σου βγάζει προβλήματα με το εσωτερικο χώρο αν δεν το κάνεις.You may think you can fly - but you better not try -
Νομίζω είμαι οκ, στα θα το κάνω αυτο με το recovery οταν αλλαξω ρομ.
Δεν μπορω να ανεβασω φωτο,παντως λεει ειναι device unlocked true
-
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Νομίζω είμαι οκ, στα θα το κάνω αυτο με το recovery οταν αλλαξω ρομ.
Δεν μπορω να ανεβασω φωτο,παντως λεει ειναι device unlocked true
Ξεκλειδωτος εισαι...
Και μενα μου βγαλε κατι κοκκινες γραμμες αλλα ολα οκ με την ρομ!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H klonos78 έγραψε:
επίσης θα ηθελα να σας ρωτησω: Οταν το φορτιζετε εχετε πιασει τον φορτιστη; Ο δικος μου καει και πολυ ελαφρια ζεστενεται η πλατη του κινητου. Επίσης απο περιπου 23% σε 1,5 ωρα φτανει 100% ειναι φυσιολογικο τοσα γρηγορα; Μηπως αν φιρτιστει με αλλο φορτιστη με μικροτερα Ampere θα αγησει μεν να ολοκληρωθει η φορτιση αλλα καταπονειται λιγοτερο η μπαταρια;
-
Παιδια θελω να σας ρωτησω κατι αν το εχετε δει κι εσεις. Μπαινω στο gallery kai διαλεγω φωτογραφια ειτε τρaβηγμενη απο την μηχανη του κινητου ειτε σταλμενη σε εμενα μεσω bluetooth. είπεγω να την κανω αποστολη με gmail κι ενω στην αρχη επιδη διαλεγω πολλες μου αρνειται την αποστολη λογω υπερβασης οριου, οταν διαλεγω μια μια και ζητω αποστολη με gmail ανοιγει το gmail και βγαινει μυνημα cant attach empty file. Εχει συμβει και σε αλλους;
-
Ο/H klonos78 έγραψε:
Παιδια θελω να σας ρωτησω κατι αν το εχετε δει κι εσεις. Μπαινω στο gallery kai διαλεγω φωτογραφια ειτε τρaβηγμενη απο την μηχανη του κινητου ειτε σταλμενη σε εμενα μεσω bluetooth. είπεγω να την κανω αποστολη με gmail κι ενω στην αρχη επιδη διαλεγω πολλες μου αρνειται την αποστολη λογω υπερβασης οριου, οταν διαλεγω μια μια και ζητω αποστολη με gmail ανοιγει το gmail και βγαινει μυνημα cant attach empty file. Εχει συμβει και σε αλλους;
Καλημερα!
Μολις εκανα δοκιμη στο δικο μου gmail.
Πρωτο εμαιλ με 10 μικρες εικονες απο το φουμπου,ολα καλα!
Δευτερο εμαιλ με 10 φωτο απο την καμερα,ολα καλα!
Απλα τις επιλεγω απο την συλλογη και αποστολη με gmail...
Χτες εβγαλε αναβαθμιση το gmail...την εκανες?
Κανε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση μηπως κατι ξεκολλησει.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα