Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
γιατί έτσι που τα κάναμε, νομίζεις εγώ ξέρω σε ποιον πήγαινε???
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Βγήκε νεα Beta Stable V8.0.5.0.MHRMIDG for Redmi Note 3 Special Edition Release! με ΟΤΑ σε τυχαίους χρήστες για δοκιμή, την έβαλε κανένας και αν ναι εντυπώσεις;Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Ναι, την πέρασα εγώ χθες.
Δεν φαίνεται να υπάρχουν διαφορές, άλλωστε και από την xiaomi η συνοδευτική επεξήγηση ήταν "bug fixes"... και τίποτα άλλο -
Καταρχήν να πώ ότι τα κατάφερα και πέρασα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM στο officialy unlocked Kate μου.
Για την ιστορία, έκανα ότι λέει και ο οδηγός για το kenzo (Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)) με ROM για KATE.
Το TWRP και το SuperSU για το KENZO, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕ ΜΟΥ.
Ευχαριστώ ειδικά τους NasDriver, Thracia και Jefm για την βοήθεια και τις πληροφορίες! Thanx guys!
Ο/H parsifal έγραψε:
Ο/H Panos980 έγραψε:
Πάνο, μπορείς να δώσεις λίγη παραπάνω πληροφορία ή κάποιο link για να διδαχθούμε;
Λοιπόν, με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM, έχουμε 4Κ video recording ενεργοποιημένο. Σιγουράκι.
Για τα υπόλοιπα (Enable: manual focus, Manual White balance, Manual ISO, Manual Shutter Speed, RAW Support), κάνε ένα search για το Android Camera2 API.
Είναι σαν να έχουμε μια supermini Dslr camera στο τσεπάκι μας. Ή τουλάχιστον κάτι καλύτερο απο μια απλή και συνηθισμένη κάμερα app κινητού. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι rooted η συσκευή μας όμως!
Θα προσπαθήσω να ετοιμάσω ένα οδηγό (για πρώτη φορά στη ζωή μου) για το πως το έκανα στο Kate και στο Kenzo μου (ελπίζω σύντομα γιατί δεν βρίσκω εύκολα χρόνο).
=============== Νοε 30th 2016, 10:25pm ===============
Με την ευκαιρία, πέρασα την XTRV 6.11.24 update απο την 6.11.17 που πρωτοέβαλα στο KATE μου.
Νομίζω ότι με την 6.11.17 δεν είχα προβλήματα με proximity sensor κατα την κλήση, ενώ με την 6.11.24 ο proximity δεν λειτουργεί καθόλου κατα την κλήση. Η οθόνη παραμένη αναμένη σαν να μην υπάρχει καθόλου ο sensor.
Έκανα αυτό που βρήκα εδώ: Mια βδομάδα με το Note 4g
στο μενού 13 ομως που βρίσκεται ο proximity sensor και μου βγάζει fail...
Για την ιστορία, παρατήρησα ότι το KENZO "φοράει" κάποιον LITEON proximity sensor ενώ το KATE φοράει έναν "Sensortek stk3x1x alsprx - Non Wakeup Secondary". Υπάρχει περίπτωση να παίζει αυτό κάποιο ρόλο στην 6.11.24 ROM άραγε;
Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι σχετικό;
=============== Νοε 30th 2016, 10:49pm ===============
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ το bug που περιέγραψα παραπάνω στην 6.11.24 παιδιά.
"Γύρισα" την συσκευή (μέσω του update) πίσω στην 6.11.17 και ο proximity sensor ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Συμπεραίνω λοιπόν ότι η 6.11.24 έχει bug με τον proximity sensor... -
Εγώ δεν ειχα θέμα με τον proximity sensor μεχρι που έπαιξα με τις ρυθμίσεις που λες.
Έκανα απο twrp wipe dalvic cache και έστρωσε, σε άλλη ρομ βέβαια αλλά δεν χάνεις κατιMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Ο/H nial έγραψε:
Ναι, την πέρασα εγώ χθες.
Δεν φαίνεται να υπάρχουν διαφορές, άλλωστε και από την xiaomi η συνοδευτική επεξήγηση ήταν "bug fixes"... και τίποτα άλλο
Εχει και Ελληνικο μενού??
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
Και κατι ακομα, ενω ερχονται οι ειδοποίησεις με ηχο και κλειστη η οθόνη δεν μου το δείχνει το μήνυμα αν δεν ανοίξω εγω την οθόνη. Στις ρυθμίσεις παντός είναι επιλεγμενο να ανοίγει, τι πρεπει να Κάνω??
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα