Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H nflo έγραψε:
Μηπως ξερεις γιατι οταν με καλουν στο Viber και εχω συνδεση με Bluetooth δεν χτυπαει το κινητο για να τα ακουσω ???? -
Ερώτηση:
Με δίκτυο cosmote, δε μου έχει εμφανίσει ποτέ την ένδειξη 4G.(ενώ καλύπτει η περιοχή). παίζει να θέλει κάποια ενεργοποίηση κάτι?
Redmi Note 3 pro SE -
Ο/H c.zormpas έγραψε:
παίζει να θέλει κάποια ενεργοποίηση κάτι?
Πάρτους ένα τηλεφωνάκι .. -
-
-
Καλημέρα ρε παιδιά.
Έχω μείνει πίσω.. Τί έγινε??? Έχει πάρει το ΚΑΤΕ ελληνικά με ΟΤΑ στην global stable?? Βλέπω ξεπηδάνε καταστήματα και γράφουνε σφραγισμένο κουτί με ΟΤΑ και ελληνικά... Τί παίζει??Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
-
Με ΟΤΑ έχει αρχίσει να στέλνεται σε πολλούς χρήστες η Stable V8.1.1.0 η οποία έχει Ελληνικά, η πλήρης ονομασία είναι Beta Stable V8.1.1.0.MHOMIDI και από ότι διαβάζω μόλις ολοκληρωθούν οι δοκιμές θα γίνει κανονικά διαθέσιμη για όλους.Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
-
-
Ο/H nflo έγραψε:
Για το kate για το οποίο γίνεται η συζήτηση εδώ η 8.1.1.0 έχει βγει κανονικά και επίσημα στο site της xiaomi en.miui.com/download-301.html#449 εδώ και κάποιες μέρες.
Για το kenzo ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα η πλήρης rom 8.1.1.0 αλλά μόνο σε ota.
Επίσης διάβασα ότι με την 8.1.1.0 ξεκλειδώνει με τον official τρόπο κάτι που θα δοκιμάσω μόλις βρω χρόνο να την εγκαταστήσω
Διαθέσιμη και εδώ πια σε fastboot έκδοσηMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα