Η στάθμη του ήχου κλήσης ειναι προκαθορισμένη....δεν αλλαζει κατα τη διαρκεια της κλησης....μονο σταματάει όπως ενέφερες....-
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H Krasdimi έγραψε:
Η στάθμη του ήχου κλήσης ειναι προκαθορισμένη....δεν αλλαζει κατα τη διαρκεια της κλησης....μονο σταματάει όπως ενέφερες....-
-
ναι .... δεν εχει και πολυ ουσία να το χαμηλωσεις αλλα να συνεχίσει να χτυπαει....ή χτυπαει όσο το εχεις ρυθμίσει η μπαινει αθορυβο....
=============== Δεκ 23rd 2016, 9:22am ===============
δεν ξερω αν σε βοηθησει....ρυθμίσεις/εφαρμ.συστηματος/τηλέφωνο/ρυθμισεις εισερ.κλήσεις/διακοπή δόνησης κατα το σήκωμα........
μειωνει την ενταση ήχου αν σηκώσεις (κυριολεκτικά) το τηλέφωνο..... -
Καλησπέρα και χρόνια πολλά, κοιτάω για αγορά για λογαριασμό γνωστού μου το Redmi Note 3 Special Edition 32GB λόγω 800άρας και Official Global με ΟΤΑ αναβαθμίσεις.
Θέλω να με βοηθήσετε να ξακαθαρίσω τα μοντέλα λίγο που κυκλοφορούν στα ελληνικά μαγαζιά.
Στο Skroutz βλέπω :
redmi note 3 - Κινητά Τηλέφωνα (Αποθηκευτικός Χώρος: Τουλάχιστον 32GB) | Skroutz.gr
Το τελευταίο στη παραπάνω λίστα που λέγεται Special Edition είναι το ίδιο με αυτό που φέρνει η Infoquest και πουλιέται στο You, τον Γερμανο και τον Κοτσω? Το "Pro" στην ονομασία τι υποδηλώνει?
Η Infoquest στο site της το λέει απλά Redmi Note 3.
Xiaomi Greece
Ευχαριστώ. -
Το redmi note 3 pro special edition κ αυτό της infoquest είναι το μοντέλο "kate" με την 800ρα μπάντα.
Το pro υποδηλώνει ότι είναι το μοντέλο με τον snapdragon επεξεργαστή κ την 16ρα, μ@μ@τη, κάμερα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο Κωτσό και το You αυτό δεν έχουν? Μην γίνει λάθος στην επιλογή. Ευχαριστώ κ πάλι.
-
το you, "παιδί" την infoquest είναι, οπότε, λογικά, το ίδιο θα είναι κ εκεί!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
από σήμερα που μου ηρθε η global dev 6.12.22 στο κατε δεν εχω data access..ολα ενεργοποιημενα(4g, 4GB απο cosmote) και δεν πιανει καθολου...τι παιζει;;
-
-
-
καλησπέρα,τον οκτώβριο πήρα από το xiaomi online store(ali express) redmi note 3pro special edition.μετά από ενάμιση μήνα λειτουργίας ξαφνικά άρχισε να κολλάει και μετά από μερικές μέρες έκανε μόνο επανεκίνηση ξανά και ξανά,έβγαζε το λογότυπο και έκλεινε και συνεχώς το ίδιο.έστειλα μυνήματα και βίντεο στο κατάστημα και η απάντηση ήταν βρες κάποιο τοπικό κατάστημα να στο φτιάξει και δείξε μας την απόδειξη να σου στείλουμετα μισά.σε κάποιο τεχνικό που πήγα μου είπε οτι μάλλον είναι η μπαταρία.θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει εγγύηση ή όχι και αν έχει πως μου προτείνουν να πάω σε οποιονδήποτε τεχνικό,δε θα χάσω την εγγύηση;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα