Περνάς το twrp και μετά την Ρομ ...Ο/H rascal έγραψε:
παιδια ξεκλειδωσα πριν λιγο με επιτυχια,ποια ειναι τα επομενα βηματα ωστε να περασω την xtrv?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H rascal έγραψε:
παιδια ξεκλειδωσα πριν λιγο με επιτυχια,ποια ειναι τα επομενα βηματα ωστε να περασω την xtrv?
Το πως δεν ξέρω
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπες στην υπογραφή μου θα βρεις τον οδηγό flash την Ελληνικη ρομ για το redmi note 3 pro..
Εκεί ομως θα χρησιμοποιήσεις τα αρχεία για το ΚΑΤΕ.... ΠΡΟΣΕΧΕ. -
-
-
-
Σήμερα έλαβα την ειδοποίηση (..και κατέβασα το αρχείο) για να ξεκλειδώσω τον bootloader. Πρέπει να προσέξω κάτι, εξαιτίας του παρακάτω μηνύματος;
"Some features which require high security level (e.g., Find device, added-value services, etc.) will no longer be available." -
-
Όπως είδα, με την εφαρμογή Google Camera η ανάλυση βίντεο μπορεί να είναι έως UHD 4K. Οντως η κάμερα έχει αυτή τη δυνατότητα ή πρόκειται περί ψηφιακής λειτουργίας που ποιο πολύ χώρο θα τρώει παρά να παράγει ακόμη καλύτερης ανάλυσης βίντεο;
-
-
Ο/H jefm έγραψε:
Από ότι ειχα διαβάσει και εδώ γίνεται να τραβήξει 4Κ
Αφού όμως υποστηρίζεται από άλλη εφαρμογή, κανένα πρόβλημα. Αντίθετα χάρηκα που το είδα!
Κρίμα βέβαια που δεν έχω καμία οθόνη ανάλυσης 4Κ ώστε να διαπιστώσω τη ποιότητα. -
Καλησπέρα ! Με απασχολεί λίγο το θέμα της κάμερας στο note 3. Από πολλά reviews και samples που έχω δει, η κάμερα του note 3 φαίνεται να βγάζει ξεθωριασμένες φωτογραφίες κακής ποιότητας. Σε ένα comparison που είδα σήμερα:
αναφέρθηκε ότι είναι θέμα λογισμικού και όχι hardware. Γνωρίζει κανείς αν έχει διορθωθεί, ειδικότερα στην ελληνική έκδοση του info-quest
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα