Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Θέλω να πάρω τρία kate για συγγενικά πρόσωπα. Λόγω ηλικίας τα άτομα αυτά δεν πρόκειται να μπορέσουν να κάνουν αλλαγές στη ROM και δεν έχω και εγώ διάθεση να ασχοληθώ. Οπότε από που μου συστείνεται να τα πάρω για να μην χρειαστεί καμία αλλαγή στη ROM? Δηλαδή να έρχεται είτε με official global dev ή official global stable.
Ρωτάω κυρίως για (αξιόπιστα) κινεζομάγαζα, γιατί αν το πάρω από Ελλάδα είναι αρκετά πιο ακριβό.
Ευχαριστώ!
σημ. Δεν με ενδιαφέρει να έχει ελληνικό μενού. -
Ο/H nes13 έγραψε:
Θέλω να πάρω τρία kate για συγγενικά πρόσωπα. Λόγω ηλικίας τα άτομα αυτά δεν πρόκειται να μπορέσουν να κάνουν αλλαγές στη ROM και δεν έχω και εγώ διάθεση να ασχοληθώ. Οπότε από που μου συστείνεται να τα πάρω για να μην χρειαστεί καμία αλλαγή στη ROM? Δηλαδή να έρχεται είτε με official global dev ή official global stable.
Ρωτάω κυρίως για (αξιόπιστα) κινεζομάγαζα, γιατί αν το πάρω από Ελλάδα είναι αρκετά πιο ακριβό.
Ευχαριστώ!
σημ. Δεν με ενδιαφέρει να έχει ελληνικό μενού.
-
Ο/H rank έγραψε:
Καλησπέρα, φρέσκο μέλος στην παρέα σας, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.
Έχω στα χέρια μου ένα Kate, με κλειδωμένο bootloader και Global Stable ROM 8.0.5.0.
Έχω διαβάσει τους αντίστοιχους οδηγούς για ξεκλείδωμα, TWRP και πέρασμα της ελληνικής ROM, αυτό όμως που θα ήθελα να μάθω, είναι αν γίνεται να κάνω root την συσκευή και να κρατήσω την Global Stable (ο λόγος είναι ότι η συσκευή θα πάει σε φίλο που δεν ξέρει να ασχολείται και θα βόλευε να παίρνει τα αυτόματα updates).
Θα προσπαθήσω σήμερα-αύριο να ξεκλειδώσω τον bootloader (αρχικά με την Global) και αν πετύχει, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να περάσω TWRP και root απευθείας για χρήση κάποιων εφαρμογών που το απαιτούν.
Αν κάνω κάποιο λάθος στον συλλογισμό μου παρακαλώ συγχωρέστε με μιας και μέσω του forum σας είναι η πρώτη φορά που έχω έρθει σε επαφή με τους περισσότερους από τους παραπάνω όρους
Κατεβάζεις το ZCX TWRP και το Supersu 2.79.
- Μπαίνεις σε fastboot (adb reboot bootloader)
- Μπαίνεις με cmd στο φάκελο που αποσυμπίεσες το TWRP. Εκεί θα δείς ένα αρχείο recovery.img
- Δίνεις την εντολή fastboot boot recovery.img και το κινητό ξεκινάει σε TWRP
- Φλασάρεις το SuperSu.zip μέσα από το TWRP (έχεις ήδη μεταφέρει το αρχείο στο κινητό)
- Reboot
Πλέον είσαι root και έχεις κρατήσει το stock recovery, οπότε τα updates γίνονται κανονικά (χάνεις βέβαια το root, αλλά το ξανακάνεις με τον ίδιο τρόπο).
Οπωσδήποτε πρέπει να έχεις unlocked bootloader. -
Βασικά θέλω να ξέρω αν κάποιος το έχει αγοράσει πρόσφατα και έχει να μου προτείνει κάποιο φτηνό κινεζομάγαζο που το φέρνει με official global stable ή dev.
-
Καλησπερα σας!! προσπαθω να βαλω την kate_global_images_V7.5.2.0.MHRMIDE_20160712.0000.26_6.0_global στο kate. το τηλεφωνο ειχε μπρικαρει μετα απο αποτυχημενες προσπαθειες για ξεκλειδωμα. εχει φτασει 1900 δευτερολπτα και σταματησε να αναβοσβηνει το edl κοκκινο φωτακι. προσπαθω μεσω edl απο το miflash 2016.04.01
-
Σε μενα σε edl δούλευε αυτή η έκδοση MiFlashSetup-Beta.msi
Γαιτί δεν δοκιμάζεις την τελευταια miui απο εδώMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
την δοκιμασα αλλα δεν ανοιγει καν το κινητο. καποιες φορες μενει στο λογοτυπο για πολυ ωρα και σβηνει.. καποιες φορες bootloop. εμφανιζει και μια μπαρα καποιες φορες οτι φορτωνει αλλα και παλι τπτ. μια φορα καταφερα να την περασω αλλα εσβηνε καθε μερα απο μονο του.
-
-
Το πρόβλημα της μη σωστής λειτουργίας του μικροφώνου των ακουστικών έχει λυθεί;
Εσείς έχετε δοκιμάσει;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Greece:7783
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ
OffTopicΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0