λοιπον.. φλασαρα μεσω edl την kate global stable με clean all and lock. το κινητο ειναι σε φαση boot με το mi logo και το android logo απο κατω.. αλλα μενει πολυ ωρα ετσι. δεν ανοιγει κανονικα το κινητο να το σεταρω. μπορει να μεινει ετσι και ωρες. το εχει ξανακανει.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Όχι και ώρες κανα τέταρτο εικοσάλεπτο υπό κ.σ. κάνει...
-
απλα εσβησε αφου bootαρε για 15 20 λεπτα. το ανοιξα ξανα και μου βγαζει μια μπαρα να φορτωνει απο κατω και ξανα το android logo και συνεχιζει να ειναι σε αυτη τη φαση.
-
Λογικό...
Στάλθηκε από το HUAWEI Y550-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
το εχω αφησει ενα βραδυ πηγα για ποτο.. γυρισα και ηταν ετσι ακομα.. 3 ωρες σχεδον
-
Κάτι παίζει με το κινητό σου. Αλλά τι!
το ιδιο πραγμα εκανε ξανα. εσβησε. το εβαλα στον φορτιστη και απλα ναβασβηνει το κικκινο λαμπακι.
-
Κάτι μου λέει ότι είναι θέμα hardware!
Μπορω να χω και γω λιγο τα φωτα σας; Οταν τραβαω βιντεο καταγραφει και εναν περιεργο ψηφιακο θορυβο (ηχο) που ειναι εντονοτερος απο το συνηθες. Σας ανεβαζω και 2 samples εντος σπιτιου (οπου προφανως δεν παιζει αερας κλπ). Ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα ή οντως εχω καποια θεμα; Σας το κανει και σας; Πατηστε εδω για να τα δειτε.
Προσοχη ακουγεται η ασχημοφωναρα μου. Οταν το βαλετε να εχετε μακρυα καρδιακους και παιδια.
Υ.Γ. Το χω βαλει και στην γενικοτερη ενοτητα Camera για το pro αλλα επειδη μπορει να ειναι θεμα του kate το βαζω και εδω. -
Ο/H Antretng έγραψε:
Μπορω να χω και γω λιγο τα φωτα σας; Οταν τραβαω βιντεο καταγραφει και εναν περιεργο ψηφιακο θορυβο (ηχο) που ειναι εντονοτερος απο το συνηθες. Σας ανεβαζω και 2 samples εντος σπιτιου (οπου προφανως δεν παιζει αερας κλπ). Ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα ή οντως εχω καποια θεμα; Σας το κανει και σας; Πατηστε εδω για να τα δειτε.
Προσοχη ακουγεται η ασχημοφωναρα μου. Οταν το βαλετε να εχετε μακρυα καρδιακους και παιδια.
Υ.Γ. Το χω βαλει και στην γενικοτερη ενοτητα Camera για το pro αλλα επειδη μπορει να ειναι θεμα του kate το βαζω και εδω.
all Mi-ght ...for our right!! -
θα το στειλω αν ειναι να το δει ο Θανος απο εδω που προσφερθηκε και τον ευχαριστω.
-
Καλησπέρα, θέλω να βάλω icon pack.mtz το οποίο κατέβασα από το forum, μου βγάζει όμως το εξής μήνυμα' Themes from third-party are not supported.Security error...... Είναι σε MIUI 8 λέτε να φταίει αυτό ή θέλω root? Διάβασα για μία άδεια που παίρνεις ως developer κλπ... Ισχύει?all Mi-ght ...for our right!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα