Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται δεξιά και οι ελληνικοί χαρακτήρες στις επαφές. Τώρα έχει μόνο αγγλικούς και κάθε φορα που επιλέγω από δεξιά ένα γράμμα, μου εμφανίζει ένα γκρι Ρ δίχως να με οδηγεί και στις αντίστοιχες επαφές. Με λίγα λόγια χάλια.
2ον.: υπάρχει τρόπος για 160 ελληνικούς χαρακτήρες στα SMS έχοντας την Global stable 8.1.1.0?
Ευχαριστώ -
-
Ευχαριστώ George,
Για τις επαφές καμιά ιδέα;
-
Βασικά δεν το είχα παρατηρήσει και μπράβο σου που το παρατήρησες. Είναι όντως σπαστικό! Λογικά, αυτό ισχύει για τις MIUI για όλα τα κινητά και από ότι κατάλαβα από εδω μάλλον δεν γίνεται τιποτα τουλάχιστον επί του παρόντος!
-
Ο/H polfan έγραψε:
Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται δεξιά και οι ελληνικοί χαρακτήρες στις επαφές. Τώρα έχει μόνο αγγλικούς και κάθε φορα που επιλέγω από δεξιά ένα γράμμα, μου εμφανίζει ένα γκρι Ρ δίχως να με οδηγεί και στις αντίστοιχες επαφές. Με λίγα λόγια χάλια.
2ον.: υπάρχει τρόπος για 160 ελληνικούς χαρακτήρες στα SMS έχοντας την Global stable 8.1.1.0?
Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα
Είμαι σε global dev και σκέφτομαι να περάσω σε greek dev
Μερικές απορίες:
Είναι debloated, κυρίως από τα google apps;
Βασίζεται στην global dev, έτσι δεν είναι;
Η επιλογή για local backup υπάρχει ακόμα ή θα πρέπει να κάνω restore μέσω titanium;
Υπάρχει tWRP ειδικά για kate ή μπορώ να χρησιμοποιήσω του kenzo;
Ευχαριστώ -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Βασικά δεν το είχα παρατηρήσει και μπράβο σου που το παρατήρησες. Είναι όντως σπαστικό! Λογικά, αυτό ισχύει για τις MIUI για όλα τα κινητά και από ότι κατάλαβα από εδω μάλλον δεν γίνεται τιποτα τουλάχιστον επί του παρόντος!
Κρίμα που δεν το πρόσεξαν!
=============== Ιαν 26th 2017, 8:41pm ===============
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H polfan έγραψε:
Ευχαριστώ
Τσέκαρέ το ξανά σε παρακαλώ -
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H polfan έγραψε:
Ευχαριστώ
-
-
Ο/H polfan έγραψε:
Ευχαριστώ George,
Για τις επαφές καμιά ιδέα;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0