Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Μολις διαπιστωσα οτι δεν μου κραταει το ξεκλειδωμα του "ρυθμισεις για προγραμματιστες". Τη πρωτη φορα που χρειαστηκα να ξαπανατησω δεν εδωσα σημασια. Τωρα που χρειαστηκε να ξαναμπω παλι ηταν κλειδωμενες. Τι μπορει να παιζει; Ειμαι με την τελευταια ελληνικη stable.
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Μολις διαπιστωσα οτι δεν μου κραταει το ξεκλειδωμα του "ρυθμισεις για προγραμματιστες". Τη πρωτη φορα που χρειαστηκα να ξαπανατησω δεν εδωσα σημασια. Τωρα που χρειαστηκε να ξαναμπω παλι ηταν κλειδωμενες. Τι μπορει να παιζει; Ειμαι με την τελευταια ελληνικη stable.
Τι μπορεί να φταιει; Οποιαδήποτε ιδέα ευπροσδεκτη. Εκτός εάν είναι bug της ρομ -
Ανδρέα τρέχεις συχνά την βελτιστοποιηση της ασφάλειας; Από εκεί συνήθως απενεργοποιουνται οι ρυθμίσεις για προγγταμματιστες.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επειδη οντως ετυχε να το δοκιμασω πριν κανω επανεκιννηση, μαλλον εχεις δικιο. Δυο-τρεις φορες το χω δοκιμασει και 3 φορες εχει χρειαστει να ξαναξεκλειδωσω.
Μου φαινεται οτι μπορει απο αυτα να γινει debloat θα φανε σβησιμο. Δεν τα ξαναγγιζω. -
Ο/H jefm έγραψε:
Ο/H emmstra έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μας πει ποιες υπηρεσίες ή system app του κινητού μπορούμε να απενεργοποιησουμε; και αν αυτά τα xposed τρώνε μνήμη ή μπαταρία; και επιπλέον που βρίσκουμε τα modules του xposed.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2. που βρίσκουμε τα modules του xposed
Πριν ασχοληθείς με xposed διάβασε λίγο google it
Ευχαριστώ. Αυτό με το greenify το έβαλα. Φαίνεται καλό. Αλλά παρατήρησα ότι ενώ έχω επιλέξει μια εφαρμογή για αδρανοποιηση, ο κ γίνεται. Αλλά αν τρέξω την ενσωματωμένη εφαρμογή της xiaomi για μπαταρία, εκεί μου την εμφανίζει και προτείνει να την κλείσω γιατί καταναλώνει μπαταρία. Όχι η greenify η αλλη. Υπάρχει κάποιο θέμα εδώ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
all Mi-ght ...for our right!! -
Ο/H emmstra έγραψε:
Ο/H jefm έγραψε:
Ο/H emmstra έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μας πει ποιες υπηρεσίες ή system app του κινητού μπορούμε να απενεργοποιησουμε; και αν αυτά τα xposed τρώνε μνήμη ή μπαταρία; και επιπλέον που βρίσκουμε τα modules του xposed.
Πριν ασχοληθείς με xposed διάβασε λίγο google it
Είσαι root;Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
-
-
Καλησπερα. Άλλαξα δύο τρεις Ρομ αλλά με καμία δεν δούλεψαν τρία σετ handsfree γιατι έχουν όλα μία μικρή πατουριτσα στο τέλος του βισματος-καρφιου. Αγόρασα μόλις Αυτά και με ακούνε όλοι!!!! Από τα κουμπιά λειτουργεί η αυξομείωση της έντασης ενώ δεν μπορώ να απαντήσω με πάτημα κουμπιού. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την ένταση τους. Επιτέλους με ακούν όλοι. Εμένα μου τα έφερε Λάρισα και γλίτωσα τα μεταφορικά. Redmi note 3pro εχω. Προσοχή να λένε για android
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα