ΈΚανα βλακεία και δε το έγραψα σωστά,συγνώμη.Εννοούσα πόσο ελευθερο χώρο σε Ram και Rom απομένει στην συσκευή,με το αρχικό άνοιγμα της ,μόνο με το λειτουργικό τηςΟ/H rascal έγραψε:
Είναι 32/3, δεν έχει fast charging αλλά φορτίζει σε γρήγορο ρυθμό σχετικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H Tsakman έγραψε:
Ο/H rascal έγραψε:
Είναι 32/3, δεν έχει fast charging αλλά φορτίζει σε γρήγορο ρυθμό σχετικά.
Κοντά στα 25gb
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Και κοντά στα 1.5gb-1.7gb RAM
Κάνουν πολύ καλή διαχείριση μνήμης όσες εφαρμογές και αν έχεις ανοικτές...δεν κολλάνε πουθενά -
-
Ο/H Tsakman έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!!Τελικά βρήκα πολλές πληροφορίες κι εδώ Infoquest και μάλλον υποστηρίζει και fast charge,αν είναι σωστά όλα αυτά που γράφει ( "
Επιπλέον, αξιοποιώντας ειδική τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, εξασφαλίζεται τη φόρτιση του 50% της μπαταρίας σε μόλις μία ώρα. ")
Πάρε ένα δείγμα μπαταρίας από το τηλέφωνο του με xtrv ROM
-
Ο/H Damned έγραψε:
O snapdragon υποστηρίζει quick charge αλλά η Xiaomi δεν έχει πληρώσει τα δικαιώματα για quick charge οπότε δεν είναι ενεργοποιημενο .Μάνο με custom kernel έχεις QC 2
Quick charge μην επιχειρήσεις γιατί έχουν αναφερθεί καψίματα πλακέτας φόρτισηςYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H rascal έγραψε:
Ο/H Tsakman έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!!Τελικά βρήκα πολλές πληροφορίες κι εδώ Infoquest και μάλλον υποστηρίζει και fast charge,αν είναι σωστά όλα αυτά που γράφει ( "
Επιπλέον, αξιοποιώντας ειδική τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, εξασφαλίζεται τη φόρτιση του 50% της μπαταρίας σε μόλις μία ώρα. ")
-
Ο/H emmstra έγραψε:
Αυτό με τη χρηση?
Ανοιχτό wifi ή δεδομένα, δύο κάρτες σιμ ενεργές το 4 λογαριασμοί email και χωρίς να κλείσει για βράδυ το κινητό
Μου ήρθε σήμερα μια ενημέρωση να κάνω της official 7.2.9. Καμία γνώμη? Να την κάνω? Clobal dev έχω.
-
Κάτοχος από σήμερα και εγώ της συσκευή σε χρυσό χρώμα. Όλα καλά,λίγο ζεστό νιώθω το ακουστικό όταν τηλεφωνώ, στο ραδιόφωνο δε μπορώ να βρω κανέναν σταθμό. Ακόμα το επεξεργάζομαι. Από της 7 το απόγευμα μέχρι τώρα από 100% η μπαταρία έχει φτάσει 66%
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα