Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Εγώ όσες προσπάθειες και να έκανα μενει στην 8.1.1
-
Η Stable V8.1.3.0.MHRMIDI είναι έκδοση beta και για αυτό δεν έχει πάει σε όλους, σε μένα ήρθε και δεν την έβαλα περιμένω την τελική
Υπάρχει λόγος που θέλουμε την Stable και όχι την Dev, γιατι θέλετε την beta ντε και καλά;
Δείτε και εδω
Feedback:Beta Stable V8.1.3.0.MHRMIDI for Redmi Note 3 Special Edition Released! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official ForumMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
και εγώ με 8.1.1.0 δεν έχει έρθει κάτι αλλά και να μου βγάλει update δεν την περνάω από την στιγμή που είναι beta
-
Έτσι πολύ σωστά, καλύτερα στα σίγουρα πάρα στα beta
-
Ο/H RockHead έγραψε:
Ο/H jefm έγραψε:
Η Stable V8.1.3.0.MHRMIDI είναι έκδοση beta και για αυτό δεν έχει πάει σε όλους, σε μένα ήρθε και δεν την έβαλα περιμένω την τελική
Υπάρχει λόγος που θέλουμε την Stable και όχι την Dev, γιατι θέλετε την beta ντε και καλά;
Δείτε και εδω
Feedback:Beta Stable V8.1.3.0.MHRMIDI for Redmi Note 3 Special Edition Released! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Άλλαξα 2 ρομ έκανα κάποια mods και έμεινα στην Ελληνική τη δική μας.Αποφασισα να χαρώ το κινητό μου.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalkall Mi-ght ...for our right!! -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αν δεν ξεκλειδώσεις bootloader ελληνική γιοκ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν το έχω κάνει καθώς ξεκλείδωσα απευθέιας bootloader. Σε κάθε περίπτωση αν και εφόσον το έχεις δοκιμάσει (που φυσικά το έχεις δοκιμάσει!!
) και λειτουργεί, είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη για το κινητό μας!!
-
Παίδες με Ελληνική Χtrv έχω θέμα με ειδοποιήσεις σε Gmail και outlook αντίστοιχα..Οπότε θέλει λαμβάνει..Ξέρουμε κάτι γι αυτό?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalkall Mi-ght ...for our right!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα