Έχω ξεκλείδωτο bootloader (official), custom recovery (την twrp έκδοση που επιτρέπει τα OTA update), είναι root, η ρομ που χρησιμοποιώ είναι η dev 6.11.24. Επειδή πρόκειται να δώσω την συσκευή σε φίλο με ποια διαδικασία θα επαναφέρω τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις με global rom και δίχως twrp, root, κλειδωμένο bootloader και να την διαγράψω από το λογαριασμό μου στο MiCloud; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Φλασαρεις μια fastboot ρομ με το miflash επιλέγοντας flash all and lock, αφού πρώτα αφαιρέσεις το λογαριασμό σου Mi από το κινητό σου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Φλασαρεις μια fastboot ρομ με το miflash επιλέγοντας flash all and lock, αφού πρώτα αφαιρέσεις το λογαριασμό σου Mi από το κινητό σου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εννοείς "αφαιρέσει"; Να έχω αποσυνδεθεί στο κινητό από το MiAccount; -
-
Μια ερώτηση που μπορεί να φανεί χαζή. Για να ξεκλείδωσω bootloader πρέπει να έχω 64αρια Windows ή κάνουν και τα 32αρια; γενικά πρέπει να έχω 64 ή και με τα 32 γίνεται δουλειά; και κάτι ακόμα. Η Developer είναι ίδια με την τελευταία Global; δηλαδή βασίζεται στο miui 8;
Για οποιαδήποτε διαδικασία καλύτερα είναι να χρησιμοποιήσεις Windows x64. Έχουν αναφερθεί διάφορα σφάλματα με Windows χ86.
-
Η Developer είναι ίδια με την τελευταία Global; δηλαδή βασίζεται στο miui 8;
-
-
You may think you can fly - but you better not try
-
Ο/H Stergios Moneos έγραψε:
Μια ερώτηση που μπορεί να φανεί χαζή. Για να ξεκλείδωσω bootloader πρέπει να έχω 64αρια Windows ή κάνουν και τα 32αρια; γενικά πρέπει να έχω 64 ή και με τα 32 γίνεται δουλειά; και κάτι ακόμα. Η Developer είναι ίδια με την τελευταία Global; δηλαδή βασίζεται στο miui 8;
Τα προβλήματα αφορούν το edl mode και το φλασάρισμα με mi flash, όλα τα άλλα εκτελούνται κανονικά και με windows τριάνταδυάμπιτα.
Προφανώς θα έχεις μόνο θέμα σε κλειδωμένο Bootloader με unofficial rom, στο πως να περάσεις Official rom.
Ξεκλειδώνεις άφοβα με 32 bit, εφόσον έχεις official dev. rom -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H Stergios Moneos έγραψε:
Τα προβλήματα αφορούν το edl mode και το φλασάρισμα με mi flash, όλα τα άλλα εκτελούνται κανονικά και με windows τριάνταδυάμπιτα.
Προφανώς θα έχεις μόνο θέμα σε κλειδωμένο Bootloader με unofficial rom, στο πως να περάσεις Official rom.
Ξεκλειδώνεις άφοβα με 32 bit, εφόσον έχεις official dev. rom
Σε ευχαριστώ. Δεν θα φλασαρω με Mi flash να ξεκλείδωσω bootloader θέλω και μετά να περάσω twrp.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα