Έχω την XTRV beta2 7.2.16 για να πάω σε 7.2.23 προχωρώ με wipe dalvik cache+cache και εγκατάσταση ή εγκατάσταση πρώτα 6.12.22 ;Ισχύει και για το kate ;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ναι κανονικά όπως ανέφερες!
Wipe dalvik cache και cache.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ευχαριστώ για την απάντηση συνωνόματε
-
Δοκιμασα και στα windows 7 αλλα και σε εκεινα τιποτα παλι.. Τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια οπως και στα windows 10.. Το κινητο φαινεται μια χαρα.. ωστοσο ουτε το Mi Unlock Status δουλευει (couldn't verify.. κλπ) αλλα ουτε και το Miflashunlock με αφηνει να προχωρησω (κολλαει στο 50%)
Μπορω να κανω εκ νεου αλλον Mi Account? Αν ναι, πρεπει παλι απο την αρχη να στειλω αιτημα για ξεκλειδωμα και να περιμενω επιβεβαιωση? Θα υπαρξει πιθανον καποιο προβλημα αν κανω τα παραπανω ή οχι? Δεν ξερω τι αλλο να κανω.. εχω απελπιστει.. -
Ο/H jefm έγραψε:
Εχει να κάνει με τον driver που χρησιμοποιούν τα 10, για κάποιο λόγο δεν είναι ο ίδιος σε όλα τα 10
Ο/H aeriko7475 έγραψε:
Δοκιμασα και στα windows 7 αλλα και σε εκεινα τιποτα παλι.. Τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια οπως και στα windows 10.. Το κινητο φαινεται μια χαρα.. ωστοσο ουτε το Mi Unlock Status δουλευει (couldn't verify.. κλπ) αλλα ουτε και το Miflashunlock με αφηνει να προχωρησω (κολλαει στο 50%)
Μπορω να κανω εκ νεου αλλον Mi Account? Αν ναι, πρεπει παλι απο την αρχη να στειλω αιτημα για ξεκλειδωμα και να περιμενω επιβεβαιωση? Θα υπαρξει πιθανον καποιο προβλημα αν κανω τα παραπανω ή οχι? Δεν ξερω τι αλλο να κανω.. εχω απελπιστει..
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H jefm έγραψε:
Εχει να κάνει με τον driver που χρησιμοποιούν τα 10, για κάποιο λόγο δεν είναι ο ίδιος σε όλα τα 10
Ο/H aeriko7475 έγραψε:
Μπορω να κανω εκ νεου αλλον Mi Account? Αν ναι, πρεπει παλι απο την αρχη να στειλω αιτημα για ξεκλειδωμα και να περιμενω επιβεβαιωση? Θα υπαρξει πιθανον καποιο προβλημα αν κανω τα παραπανω ή οχι? Δεν ξερω τι αλλο να κανω.. εχω απελπιστει..
-
@aeriko7475
Σε ρώτησα και πρίν.δες τι μνμ που σου έστειλε η Xiaomi είναι το ίδιο id με το mi account σου;
Αν δεν μπορείς να συνδέσεις το τηλ με το mi account απο το developers options κανε την διαδικασία που κάνουν στο redmi 4.
Διαγραφή του τηλεφώνου απο το mi account,διαγραφή του λογαριασμού απο το τηλέφωνο και factory reset.
Εκ νέου στήσιμο του τηλεφώνου χωρίς σύνδεση σε Wi-Fi ή data και χωρίς mi account.
Ενεργοποίηση developers options και στο unlock status σύνδεση της συσκευής με το λογαριασμόYou may think you can fly - but you better not try -
@aeriko7475
Ναι κάντο τώρα που το είπες το θυμήθηκα και εγώ είχα 2 λογαριασμούς και στο ένα με έβαλε να ζητήσω έγκριση πάλι ενώ στο άλλο δούλεψεMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Ο/H sso έγραψε:
Το έχει δοκιμάσει κανείς;;
Λέω να το τολμήσω!!!
Το ξεκόλλημα της Sim με το θερμοπίστολο έγινε για πλάκα σε χρόνο μηδέν.
Όμως επειδή το συρταράκι του RN3 είναι πολύ "σφιχτό" έκανα τα επόμενα βήματα με μεγάλη προσοχή. Πήρα και μέτρησα με ηλεκτρονικό παχύμετρο το πάχος του συρταριού με την SD μέσα.
Μου το έβγαλέ 1,11mm. Βάζοντας και τη sim πάνω στην SD (με πολύ λεπτή ταινία διπλής όψης) το πάχος γινότανε 1,32 περίπου και φυσικά δεν έμπαινε με τίποτα.
Έχοντας δει και ένα βίντεο στο youtube, όπου ένας τύπος λιμάριζε την sd για να μειώσει το πάχος άρχισα και εγώ να λιμάρω σιγά σιγά την sd. Έξισα όλο το πλαστικό μέχρι που φάνηκε το μέταλο. Κατέβασα το πάχος μέχρι 1,25 mm. Στο πάχος αυτό το συσταράκι μπήκε με δυσκολια, αλλά μπήκε. Το πρόβλημα είναι ότι η sim στο κέντρο της από την πίσω μεριά έχει ένα καρουμπαλάκι που δεν αφήνει να κατεβάσουμε και άλλο το πάχος. Εγώ το έξισα λίγο, αλλά ίσως αυτό να ήταν η αιτία που το κινητό δεν έβλεπε την sim, ενώ έβλεπε κανονικά την sd. Βέβαια η sim ήταν παλιά (την είχα αντικαταστήσει πριν από μερικά χρόνια με 4G).
Συνπέρασμα το εγχείρημα τελικά ενέχει αρκετό ρίσκο (τουλάχιστον για το RN3, που έχει πολύ σφηνωτό συρταράκι. Με το ζόρι γίνεται eject). Δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά θέλει πολύ προσοχή και υπομονή για όποιον το επιχειρήσει.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Ο/H Thracia έγραψε:
@aeriko7475
Σε ρώτησα και πρίν.δες τι μνμ που σου έστειλε η Xiaomi είναι το ίδιο id με το mi account σου;
Αν δεν μπορείς να συνδέσεις το τηλ με το mi account απο το developers options κανε την διαδικασία που κάνουν στο redmi 4.
Διαγραφή του τηλεφώνου απο το mi account,διαγραφή του λογαριασμού απο το τηλέφωνο και factory reset.
Εκ νέου στήσιμο του τηλεφώνου χωρίς σύνδεση σε Wi-Fi ή data και χωρίς mi account.
Ενεργοποίηση developers options και στο unlock status σύνδεση της συσκευής με το λογαριασμό
Φυσικα και δεν μπορεσα στα επομενα 5 λεπτα να τον χρησιμοποιησω τον κωδικο αυτο, αφου δεν ηξερα τι ωρα θα λαβω το μηνυμα και μαλιστα το ελαβα οταν ημουν στην δουλεια που μου ηταν αδυνατο να μπορεσω να μπω σε 5 λεπτα να κανω τα παρακατω.
2) Μετα λοιπον απο 3 ημερες μου ηρθε το εξης μηνυμα: "You've been granted the permission to unlock your device (Mi Account ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, 10ψηφιος αριθμος). Download Mi Unlock Tool at Apply for unlocking Mi devices
Εκτοτε για να μπω στο Mi Account χρησιμοποιω τον παραπανω 10ψηφιο αριθμο και στο κινητο και στον υπολογιστη.
Εχω κανει κατι λαθος σχετικα με αυτο? Γιατι τον δεχεται κανονικα στον υπολογιστη αλλα και στο κινητο στο Mi Λογαριασμος.
3) Αν τα παραπανω που εχω κανει ειναι σωστα.. και προχωρησω στην διαγραφη του τηλεφωνου απο το Mi Account και την διαγραφη του λογαριαμου απο το τηλεφωνο πειτε μου πως το κανω, γιατι μονο την επιλογη logout βλεπω..
4) Μετα το factory reset θα μπω κανονικα στο τηλ. χωρις ιντερνετ (ουτε data, ουτε wifi) και θα κανω παραληψη του βηματος στο Mi Account
Οταν ομως κανω ενεργοποιηση developers option στο unlock status συνδεση της συσκευης μου με το λογαριασμο, δεν θα με ζητησει να συνδεθω στο ιντερνετ?
=============== Φεβ 25th 2017, 10:40pm ===============
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Το έχει δοκιμάσει κανείς;;
Λέω να το τολμήσω!!!
Όμως επειδή το συρταράκι του RN3 είναι πολύ "σφιχτό" έκανα τα επόμενα βήματα με μεγάλη προσοχή. Πήρα και μέτρησα με ηλεκτρονικό παχύμετρο το πάχος του συρταριού με την SD μέσα.
Μου το έβγαλέ 1,11mm. Βάζοντας και τη sim πάνω στην SD (με πολύ λεπτή ταινία διπλής όψης) το πάχος γινότανε 1,32 περίπου και φυσικά δεν έμπαινε με τίποτα.
Έχοντας δει και ένα βίντεο στο youtube, όπου ένας τύπος λιμάριζε την sd για να μειώσει το πάχος άρχισα και εγώ να λιμάρω σιγά σιγά την sd. Έξισα όλο το πλαστικό μέχρι που φάνηκε το μέταλο. Κατέβασα το πάχος μέχρι 1,25 mm. Στο πάχος αυτό το συσταράκι μπήκε με δυσκολια, αλλά μπήκε. Το πρόβλημα είναι ότι η sim στο κέντρο της από την πίσω μεριά έχει ένα καρουμπαλάκι που δεν αφήνει να κατεβάσουμε και άλλο το πάχος. Εγώ το έξισα λίγο, αλλά ίσως αυτό να ήταν η αιτία που το κινητό δεν έβλεπε την sim, ενώ έβλεπε κανονικά την sd. Βέβαια η sim ήταν παλιά (την είχα αντικαταστήσει πριν από μερικά χρόνια με 4G).
Συνπέρασμα το εγχείρημα τελικά ενέχει αρκετό ρίσκο (τουλάχιστον για το RN3, που έχει πολύ σφηνωτό συρταράκι. Με το ζόρι γίνεται eject). Δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά θέλει πολύ προσοχή και υπομονή για όποιον το επιχειρήσει.
Επαναλαμβανω ωστοσο οτι ειναι μεγαλο ρισκο και θελει τεραστια προσοχη για να μην προκληθει ζημια στο κινητο.. το να προκληθει ζημια στην καρτα sim ειναι καλυτερο αφου με 5 ευρω μπορει καποιος να την αντικαταστησει.. αλλα αν κανεις ζημια στο κινητο τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα.. -
Ο/H aeriko7475 έγραψε:
...γιατι μονο την επιλογη logout βλεπω...
...Εχω ασχοληθει με το θεμα και μπορω να σας πω οτι χαλασα (ευτυχως) 2 καρτες sim (δηλαδη 10ευρω) αλλα στο τελος το πετυχα...
Οι δυο sim πως χαλάσανε;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα