Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μηνύματα με σεξουαλικά υπονοούμενα απαγορεύονται αυστηρά ...
Συγκεντρωθείτε στα on-topic και αφήστε τα άλλα.... -
Δεν υπάρχει "σεξουαλικό υπονοούμενο"...αλοίμονο!!!
Ένας αστεϊσμός ήταν. μάλλον άστοχος, και φυσικά off topic, που το επεσήμανα κι εγώ.
=============== Μαρ 26th 2017, 9:55pm ===============
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Υπάρχει ενσωματωμένη εφαρμογή για ηχογράφηση κλήσεων;;; Που να ενεργοποπιείται αυτόματα με την κλήση, είτε εισερχόμενη είτε εξερχόμενη;
Ρυθμίσεις -εγγραφή κλήσεων και διαλέγεις επαφές ή σε όλες τις κλήσεις
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός redmi note 3 kenzo και ενός redmi note 3 se kate.
Στο kenzo εχω global 8 7.3.23 και στο kate global 8.1.3.0 σταθερή.
Έχω παρατηρήσει οτι η οθόνη στο kenzo ειναι αισθητά πιο φωτεινή από οτι στο kate και με την αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας καθώς και χωρίς αυτή.
Επίσης στη λειτουργία βίντεο έχοντας και στα δύο κινητά τις ίδιες ρυθμίσεις full hd στο kate δεν λειτουργεί η αργή λήψη καθώς επίσης όταν στέλνω αρχείο βίντεο απο το kenzo στο kate δεν είναι ευδιάκριτο κάνει κάτι σαν νερά και θολούρα.(μέσω viber & messenger)
Ρίχνοντας την ανάλυση του kate δουλεύει η αργή λήψη, όμως η εικόνα του βίντεο παραμένει το ίδιο χάλια.
Καμμιά ιδέα???
Ευχαριστώ όλους.
Γιάννης.
Υγ Στα συνημμένα η πρώτη εικόνα είναι του kenzo και η δεύτερη του kate.
-
Ο/H RIDEROPC έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός redmi note 3 kenzo και ενός redmi note 3 se kate.
Στο kenzo εχω global 8 7.3.23 και στο kate global 8.1.3.0 σταθερή.
Έχω παρατηρήσει οτι η οθόνη στο kenzo ειναι αισθητά πιο φωτεινή από οτι στο kate και με την αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας καθώς και χωρίς αυτή.
Επίσης στη λειτουργία βίντεο έχοντας και στα δύο κινητά τις ίδιες ρυθμίσεις full hd στο kate δεν λειτουργεί η αργή λήψη καθώς επίσης όταν στέλνω αρχείο βίντεο απο το kenzo στο kate δεν είναι ευδιάκριτο κάνει κάτι σαν νερά και θολούρα.(μέσω viber & messenger)
Ρίχνοντας την ανάλυση του kate δουλεύει η αργή λήψη, όμως η εικόνα του βίντεο παραμένει το ίδιο χάλια.
Καμμιά ιδέα???
Ευχαριστώ όλους.
Γιάννης.
Υγ Στα συνημμένα η πρώτη εικόνα είναι του kenzo και η δεύτερη του kate.
-
Έχει κάποιος εμπειρία στο Xiaomi του με την εφαρμογή greenify;το είχα στo προηγούμενo κινητo μου στο s3 και έκανε δουλειά.απλά αναρωτιέμαι επειδή έχει το miui εξοικονόμηση ενέργειας μήπως σε συνδυασμό με το greenify έχει κακο παρά καλό αποτέλεσμα.Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
θα πάθει κοκομπλόκο το miui με το grenify....
οι διάφορες ρυθμίσεις 1) στην ασφάλεια, 2) στην μπαταρία, 3) στα δικαιώματα και 4) στις εφαρμογές θα κάνουν ....... διαδήλωση με μολότωφ!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Οπότε κάτι υποψιαζόμουν.Ευχαριστώ.και πάλι
Ο/H demakhs έγραψε:
θα πάθει κοκομπλόκο το miui με το grenify....
οι διάφορες ρυθμίσεις 1) στην ασφάλεια, 2) στην μπαταρία, 3) στα δικαιώματα και 4) στις εφαρμογές θα κάνουν ....... διαδήλωση με μολότωφ!!!!
Για πες ποιες είναι οι προτεινόμενες ρυθμίσεις; για να μην χρειαστεί να βάλω greenify;
Ο/H rpmrg έγραψε:
Ο/H powerup έγραψε:
Υπαρχει καποιος που πηρε tember glass καλη απο ali ? αν ναι στελνετε τη διευθυνση με p.m
Nillkin για το ΝΟΤΕ 2 pro, ταιριάζει στο SE, απλα κορυφαίο glass, αξίζει τα λεφτά του.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι να πάρω για το note 2 pro και όχι για το note 3 pro; έχω το note 3 se.
Ο/H emmstra έγραψε:
Ο/H rpmrg έγραψε:
Ο/H powerup έγραψε:
Υπαρχει καποιος που πηρε tember glass καλη απο ali ? αν ναι στελνετε τη διευθυνση με p.m
Nillkin για το ΝΟΤΕ 2 pro, ταιριάζει στο SE, απλα κορυφαίο glass, αξίζει τα λεφτά του.
Γιατι να πάρω για το note 2 pro και όχι για το note 3 pro; έχω το note 3 se.
Γιατί δεν υπάρχει για SE τουλάχιστον όταν έψαχνα, η συγκεκριμένη ταιριάζει στο SE και ειναι εξαιρετική με καλή αίσθηση στο touch, ελαιοφοβικη και καθαρίζεται πολυ ευκολα.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα