Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Σε κάποιον με ομικρον, για να καταλάβει..γιατί σε κάποιων με ωμέγα θα ψάχνει να βρει σε ποιών (όλων μαζί!!) κ δε θα τους βρίσκει....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H emmstra έγραψε:
Καλημέρα, αν και off topic, θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το πρόβλημα που δημιούργησα; απαγορεύονται οι παραθέσεις; Μου φάνηκε κάπως; υπερβολική η αντίδραση
Οπότε όταν απαντάτε ποστ ο ένας κάποιου άλλου προτιμήστε την χρήση του @+username -
Καλησπέρα! Βασικά βάζω εδώ το ποστ γιατί είμαι κάτοχος Kate αλλά προφανώς είναι και γενικής φύσεως το θέμα. Λοιπόν.... Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχει δυνατότητα να φορτώνω πακέτα εικονιδίων ενώ τρέχω miui. Πχ όπως κάνουμε στον nova-launcher. Με χαλάει που δεν έχει ας πούμε αντίστοιχο εικονίδιο για το utube και ενώ έχει ωραία εμφάνιση βλέπεις ένα άσχετο ή και παραπάνω εικονίδια! Βέβαια έχει και τόσα θέματα να επιλέξεις αλλά είναι τόσα που θέλει ώρες ψάξιμο!
-
Καλησπερα.. Στο κινητο μου (kate) φοραω την XTRVbeta1-8.1 Stable (8.1.1.0 MHRMIDI) εδω και αρκετο καιρο και παρατηρω οτι δεν εχει βγει καποια αναβαθμιση.. ωστοσο στο ιδιο link (xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-RedMi-Note-3-SE-Kate/) υπαρχει η 7.3.23, η οποια αναβαθμιζεται καθε εβδομαδα οπως βλεπω.. Υπαρχουν αρκετες διαφορες για να παω απο την μια στην αλλη?
Επισης αν κατεβασω την 7.3.23 (το zip αρχειο) θα μπορω να το κανω αναβαθμιση μεσω του update του κινητου ή θα πρεπει να μπω σε recovery mode για να το κανω? Αν μπω σε recovery τοτε θελει απλα περασμα ή και wipe data, cache & dalvik cache? -
Επειδη το εκανα προσφατα απαντω αν και νεος στα κολπα.
α) ξεκλειδωμα bootloader
β) κατεβασμα και save στο φακελο της συσκευης την rom απο το επισημα site.
γ) απο την εφαρμογη του κινητου 3 τελειες>επιλογη πακετου ενημερωσης>downloaded_rom(φακελος)>εγκατασταση
Αν θελεις κανε κι ενα backup για να μην χασεις τα αρχεια σου πριν αρχισεις την διαδικασια. -
Ο/H aeriko7475 έγραψε:
Καλησπερα.. Στο κινητο μου (kate) φοραω την XTRVbeta1-8.1 Stable (8.1.1.0 MHRMIDI) εδω και αρκετο καιρο και παρατηρω οτι δεν εχει βγει καποια αναβαθμιση.. ωστοσο στο ιδιο link (xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-RedMi-Note-3-SE-Kate/) υπαρχει η 7.3.23, η οποια αναβαθμιζεται καθε εβδομαδα οπως βλεπω.. Υπαρχουν αρκετες διαφορες για να παω απο την μια στην αλλη?
Επισης αν κατεβασω την 7.3.23 (το zip αρχειο) θα μπορω να το κανω αναβαθμιση μεσω του update του κινητου ή θα πρεπει να μπω σε recovery mode για να το κανω? Αν μπω σε recovery τοτε θελει απλα περασμα ή και wipe data, cache & dalvik cache?
-
Aπο το cloud όμως και από τα τοπικά αντίγραφα τα περισσότερα σχεδόν όλα επανέρχονται για να συμπληρώσω
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχω την εντύπωση ότι εφόσον είναι stable δεν χρειάζεται twrp.....Ισως κάνω λάθος! Μη σε πάρω στο λαιμό μου!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λοιπόν άκου μέσω updater δεν μπορείς θα κατεβάσεις την xtrv rom θα την βάλεις χύμα μέσα στο κινητό και θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση επειδή πας από stable σε dev δηλαδή factory reset η αλλιώς wipe cashe art , dakvik , data , εννοείται από twrp recovery . Από τον updater του κινητού να ξέρεις ότι μόνο official rom μπορείς να κάνεις flash η δική μας είναι unofficial rom .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα