Λογικά δεν έχεις βάλει την 8.2.3 και γι'αυτό σου βγάζει τα έξτρα πράγματα.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Εντυπωσεις απο τη νεα ρομ 8.2.4.0. ?
-
-
Ο/H hellenicsun έγραψε:
@powerup τιποτα το άξιο αναφοράς και ευτυχως κανενα προβλημα.
-
Ο πλοηγός του κινητού πατάω να κάνω αναβάθμιση εκεί στις ρυθμίσεις και δεν κάνει τίποτα. Και μου έχει παλιά έκδοση. Πως γίνεται να το αναβάθμισω ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H hellenicsun έγραψε:
@jefm τη πέρασα και προς το παρόν κανένα θέμα. Θα γράψω τις εντυπώσεις μου σε 2-3 μέρες που θα την έχω χρησιμοποιήσει αρκετά.
-
@powerup όπως έγραψα και παραπάνω δεν έχω παρατηρήσει κάτι το άξιο αναφοράς. Έχω όμως την εντύπωση ότι η διάρκεια μπαταρίας δεν είναι καλή. Σίγουρος δεν είμαι διότι οι τωρινές συνθήκες χρήσης δε βοηθάνε να δω μέγιστο SOT και αυτονομία.
-
Ο/H hellenicsun έγραψε:
@powerup όπως έγραψα και παραπάνω δεν έχω παρατηρήσει κάτι το άξιο αναφοράς. Έχω όμως την εντύπωση ότι η διάρκεια μπαταρίας δεν είναι καλή. Σίγουρος δεν είμαι διότι οι τωρινές συνθήκες χρήσης δε βοηθάνε να δω μέγιστο SOT και αυτονομία.
-
Με κλειστό GPS, ανοικτό Bluetooth και υπόλοιπο μπαταρίας 47%, έχω 11 ώρες και 32 λεπτά με 1 ώρα και 47 λεπτά SOT.
Υπομονή ως την επόμενη αναβάθμιση. -
Πε παιδια μου βγαζει αυτο στην Διαδικασια του Nandroid Backup Με Το TWRP 3.1.0-3 ???? Εδω και 10 μερες και δεν παιρνει καθολου Backup..Τι φταιει ???
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα