Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Καλησπέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύση έχω την xtrv 7.6.8 και έχω ένα θέμα στο browsing ,όταν πάω να δω μια ταινία online μου πετάει συνήθως κάποιες διαφημίσεις και συγκεκριμένα το adf.ly αλλά τώρα τελευταία μου πετάει ένα μύνημα ότι ο κεντρικός υπολογιστής adf.ly απέρριψε την σύνδεση. Και δεν ξέρω τι να φταίει. Έχω απενεργοποιησει και το adaway αλλά και πάλι τίποτα . Τι λέτε να φταίει ? Στης γυναίκας που έχει το ίδιο κινητό της το φορτώνει κανονικά .
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα. Ξέρουμε πότε θα πάρει το τηλέφωνο την επόμενη έκδοση Android..;
Ο/H emmstra έγραψε:
Καλησπέρα. Ξέρουμε πότε θα πάρει το τηλέφωνο την επόμενη έκδοση Android..;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gr.gizchina.com/2017/07/03/xia…s-android-nougat-devices/
-
-
Απίστευτο.. να μην πάρουμε nougat!!'πρέπει να την κράξουν.καθόλου καλή κίνηση ειδικά για ένα best seller σαν το note 3.
Εκπλησομαι κ εγώ για αυτό αν πράγματι ισχύει γιατί είχα διαβάσει ότι θα έπαιρνε το redmi note 3 την nougat[procontra][/procontra]
-
-
προφανως ουτε miui 9?
-
Παιδιά νομίζω έχει απαντηθεί στο επίσημο Miui forum και η ανακοίνωση αναφέρεται στις συσκευες που ήδη έχουν nougat 7 και 7.1 αντίστοιχα (με μια μικρή επιφύλαξη από τα εγγλέζικα που γνωρίζω)
-
Η προστασία οθόνης nillkin έχει εγγύηση; γιατί μόλις διαπίστωσα μια γρατζουνιά.. Μπορεί να αλλαχτεί σαν εγγύηση;
Εάν καταφέρεις να αποδείξεις ότι δεν την έκανες εσύ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα