Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
Αγορασμενο πριν ένα χρονο από Κωτσόβολο..πώς το βλέπετε?
-
βάλε και αυτήν την κάμερα Hdr _Kenzo-kate_3.2_cameraX.apk αφού ελέγξεις αν είναι ενεργοποιημένο το api2 στη συσκευή σου ( @fog help σε αυτό) για να βγάζεις πλέον ΚΑΙ φωτογραφίες με το kenzo και είσαι αρχηγόπουλο!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Για την ενεργοποίηση του api2 με την επίσημη rom, χρειάζεται ξεκλείδωμα του bootloader, twrp και root για να γίνει.
Με την ελληνική είναι πιο απλά τα πράγματα
Και οι 2 κάμερες που αναφέρονται εδώ HDR+ google κάμερες και xiaomi κινητά για το kenzo κάνουν και για το kate και βελτιώνουν αρκετά τις φωτογραφίες. Για δείγματα και περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών -
Ειρηνη ειμαι σκραπας απο αυτα και φοβαμαι πως γινεται..καμμια βοηθεια?
-
Τα βήματα που χρειάζονται έχουν σχέση με την κατάσταση του κινητού (αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader ή όχι) και αν σκέφτεσαι να συνεχίσεις με την επίσημη rom ή την ελληνική.
Έχε υπόψη σου ότι αν επέμβεις, θα έχεις "τυπικό" θέμα με την εγγύηση μιας και τόχεις πάρει από Κωτσόβολο, αλλά ΑΝ τύχει κάτι, αυτό λύνεται με flash της επίσημης rom ξανά και κλείδωμα του bootloader.
Εαν μας πεις πως θες να προχωρήσεις θα σου δώσουμε και τα κατάλληλα βήματα -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καλησπέρα.
Λοιπόν, ήρθε η ώρα να περάσω την τελευταία δική μας xtvr+arΩma που μου ήρθε μέσω email.
Αλλά επειδή μου χτύπησε την πόρτα ο γερμανός (ο Αλτσχάιμερ ντε!) κι εγώ του άνοιξα, έχω ξεχάσει κάποια βασικά που πριν 20 ημέρες τα θυμόμουν...
Παρούσα κατάσταση:
Το kate μου έχει ξεκλείδωτο bootloader και περασμένη την official Global Dev 9.8.3.15
Έχει και περασμένους στο PC τους σχετικούς Windows drivers και αναγνωρίζεται κανονικά στον Device Manager.
Επίσης, με την εντολή adb devices, αναγνωρίζεται κανονικά τόσο με το κινητό σε λειτουργία, όσο και σε fastboot mode.
Μου λείπει λοιπόν ένα twrp.
Βλέπω στο σχετικό ποστ του @geoanto555 το λινκ για το image twrp_kate_3.2.1-0_miui-hellas, αλλά δίπλα έχει λινκ και για ένα άλλο twrp image, το twrp_kenzo-kate_3.2.1-4_newsplash+flashimg.
Άσε που πριν μερικές ημέρες είχα κατεβάσει και το twrp_3,2,1-3_kenzo-kate_blue-tools+flash-images, και ούτε αυτό θυμάμαι τι είναι!
Θα ήθελα μια διευκρίνηση από τον @geoanto555, πιο να βάλω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα