Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
Κάνα δυο παρατηρήσεις.
Είδα ότι υπάρχει ξεχωριστό εικονίδιο "Αναβάθμιση" για έλεγχο updates, καθώς η αντίστοιχη λειτουργία "Ενημέρωση συστήματος" στο "Σχετικά με το τηλέφωνο", δεν λειτουργεί πλέον. Κανένα πρόβλημα, απλά το αναφέρω για επιβεβαίωση.
Η εφραμογή "Camera" (που, αν δεν κάνω λάθος, είναι ξεχωριστή από την stock εφαρμογή), κρασάρει. Υπάρχει κάποιο fix ή να περιμένουμε την επόμενη έκδοση;
Έχω εγκαταστήσει και την καμερο-εφαρμογή "Camera X", με το "Hdr+Kenzo-kate_3.2_cameraX.apk" (που δεν θυμάμαι ποιος το είχε προτείνει), έχω ενεργοποιήσει και το api2 και βλέπω μια μετρήσιμη διαφορά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού σε σχέση με την στοκ κάμερα. Δηλαδή, με +HDR και οι δύο κάμερες και χωρίς φλάς, η φωτό της στοκ σε 100% με το ζόρι την "έβλεπες", ενώ σε μεγέθυνση πάνω από 200% ήταν για πέταμα. Της Camera X ακόμα και σε 300% μεγέθυνση ήταν αποδεκτή.
Θα συγκρίνω και δυο βραδυνές.
Οι χάρτες του Google δεν ήταν προεγκατεστημένοι. Τους έβαλα και δουλεύουν κανονικά.
Η αγορασμένη εφαρμογή sygic (gps navigator), μου έκανε μερικά κολπα και χρειάστηκαν τρεις επανεκκινήσεις για να δουλέψει.
Αν υπάξει κάτι άλλο, θα το αναφέρω. -
Ο/H Loksias έγραψε:
..Η εφραμογή "Camera" (που, αν δεν κάνω λάθος, είναι ξεχωριστή από την stock εφαρμογή), κρασάρει. Υπάρχει κάποιο fix ή να περιμένουμε την επόμενη έκδοση;
Έχω εγκαταστήσει και την καμερο-εφαρμογή "Camera X", με το "Hdr+Kenzo-kate_3.2_cameraX.apk" (που δεν θυμάμαι ποιος το είχε προτείνει), έχω ενεργοποιήσει και το api2..
-
-
Ο/H fog έγραψε:
Ευχαριστω! -
@aeriko7475 Δες και αυτή Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση, με τις ρυθμίσεις που προτείνονται αρχικά και μετά πειραματίζεσαι ανάλογα τις προτιμήσεις σου
-
Για να δούμε κάτι.
Όπως είπα έχω βάλει την κάμερα Camera X, η οποία στις πληροφορίες της εφαρμογής λέει:
Όνομα APK: com.google.android.GoogleCamera
Έκδοση εφαρμογής: 4.4.020.163412804
Κατέβασα και πήγα να εγκαταστήσω και μία άλλη κάμερα, την: MGC_3.2.045_FINAL_3.0.apk, που την σύστησαν στο νήμα για το kenzo. Δεν εγκαθίσταται όμως καθώς γράφει:
"Θέλετε να εγκαταστήσετε μια ενημέρωση για αυτήν την υπάρχουσα εφαρμογή;Και μόλις πατώ το "Εγκατάσταση", τρώω πόρτα: "Η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί'
Τα υπάρχοντα δεοδμένα σας δεν θα χαθούν. Δεν απαιτείται ειδική πρόσβαση"
Υποψιάζομαι ότι πρόκειται για την ίδια εφαρμογή, αλλά διαφορετικής, μάλλον παλαιότερης, έκδοσης και αν απεγκαταστήσω την πρώτη θα εγκατασταθεί η δεύτερη.
Ποιος ειδικός θα μου πει ποια είναι από τις δύο είναι η συνιστώμενη; -
Ο/H Loksias έγραψε:
Υποψιάζομαι ............και αν απεγκαταστήσω την πρώτη θα εγκατασταθεί η δεύτερη.
-
Ωραία λοιπόν!
Τώρα μένει να μάθουμε, από κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει και τις δύο, ποια είναι η καλύτερη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. -
Ο/H Loksias έγραψε:
Ωραία λοιπόν!
Τώρα μένει να μάθουμε, από κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει και τις δύο, ποια είναι η καλύτερη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Ειδικά στις 2 μου τελευταίες φώτο κάτω κάτω (στη γωνία του δρόμου) η διαφορά είναι τεράστια Αφού η camera x έχει πολύ θόρυβο ενώ η Gcam είναι πιο καθαρή.
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερώνΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
@alvin1983
Διάβασα σχετικά στο νήμα.
H Gcam είναι η MGC 3.2.0.45_3.1 έτσι;
Αλλά πως γίνεται να τις κρατήσω και τις δύο (την Camera X για ημερήσιες και την Gcam για νυχτερινές), μιας και συνάντησα το πρόβλημα που αναφέρω πιο πάνω;
Α, παρακαλώ λινκ για την MGC 3.2.0.45_3.1:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα