Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
@makisfz Μάκη σε αυτήν που έχω τώρα, όχι. Στην resurrection είχε default τον dominator και δοκίμασα τον radon. Ποιό πολύ γιατί ήθελα να δω νεότερο kernel και όχι λόγω προβλήματος.
Στη χρηση που του κάνω δεν παρατήρησα ορατή διαφορά σε κάτι.
Γενικά, σε θέματα kernel -το ίδιο ισχύει και στο linux- αν δεν χρησιμοποιείς κάτι συγκεκριμένο, που θα εκμεταλλευτεί κάποια δυνατότητά τους στο maximum ή καλύτερα, δεν μπορείς να εστιάσεις εύκολα τη διαφορά, στην απλή καθημερινή χρήση. Μόνο με ειδικά benchmarks. Εκτός αν κάποιος συγκεκριμένος έχει πχ. υποστήριξη για ιδιαίτερο filesystem που το χρειάζεσαι ή ειδικές συμπιέσεις ή είναι με κατεύθυνση ειδικές περιπτώσεις πχ. gaming κλπ.
(Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα δεν πειραματίζομαι και πολύ, η ζωή έχει άλλα σχέδια, όσο και να μου αρέσει να πειράζω)
-
-
Δώσε λίγο μεγαλύτερη προσοχή σε ότι ψάχνεις και εκεί που κοιτάς.
Στη σελίδα που έδωσες, πάνω πάνω έχει 1 φάκελο που λέει 8.1, τον ανοίγεις και εκεί είναι οι αντίστοιχες rom. H τελευταία είναι στις 6 Μάη. -
Ο/H fog έγραψε:
Δώσε λίγο μεγαλύτερη προσοχή σε ότι ψάχνεις και εκεί που κοιτάς.
Στη σελίδα που έδωσες, πάνω πάνω έχει 1 φάκελο που λέει 8.1, τον ανοίγεις και εκεί είναι οι αντίστοιχες rom. H τελευταία είναι στις 6 Μάη.
-
Το καλύτερο είναι καθαρό install, μιας και δεν έχεις στήσει ακόμη το τηλέφωνό σου. Εαν θες να το ρισκάρεις, πέρασέ τη από πάνω με wipe τις cache και το system, όχι τα data (που είναι οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές σου). Εαν έχεις κάνει και root, θα πρέπει να ξανακάνεις. Σε οποιαδήποτε όμως δυσλειτουργία δεν θα μπορείς να ξέρεις αν φταίει η rom ή το dirty flash.
Προσοχή: το wipe στο system ισχύει για το πέρασμα των συγκεκριμένων custom/android based rom και ΟΧΙ για miui. -
-
Ότι σε βολεύει καλύτερα. Το supersu είναι πιο "απλό", το magisk έχει περισσότερες δυνατότητες (βλέπε systemless κλπ).
Εαν απλά θες να δίνεις πρόσβαση root σε εφαρμογές ή νάχεις εσύ στο σύστημά σου, το supersu είναι μια χαρά, αν σε ενδιαφέρει να "κρύβεις" το root εφαρμογών, θα πρέπει να πας στο magisk.
Χρησιμοποιώ το magisk και δεν έχω πρόβλημα αλλά η χρήση που του κάνω είναι η βασική. Ο μόνος λόγος που το προτίμησα ήταν για να το δω, μιας και στην άλλη μου συσκευή είχα supersu. -
@makisfz Όσα δε φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η ώρα. Εκεί που τόσους μήνες δεν είχε δοκιμαστεί custom kernel, σήμερα με "παρέσυραν" οι 2 Γιώργηδες και "παίξαμε" λιγάκι
Λοιπόν έχουμε 3 μετρήσεις. Τα τηλέφωνά μας όπως ήταν, με διαφορετικά επίπεδα φόρτησης και τις εφαρμογές/ρυθμίσεις του καθενός μας:
Kate με miui, radon kernel σε gaming mode: 101.193
Kenzo με miui, radon kernel σε gaming mode: 107.075
Kenzo με nitrogenos, agni kernel σε balanced mode: 104.865 -
-
-
Αν του περασω την τελευταια global με fastboot, για να το κανω μαμα, στη συνεχεια θα κανει restore ολες τις εφαρμογες απο το mi account ?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα