Δύσκολο τώρα πια. Δες στο ali μόνο...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
δυστυχως μονο 1-2 και αυτα μη μαγνητικα βρηκα...δεν βγηκε ποτε καποιο αλλο κιν με 152mm διασταση?! παρολο που το κινητο κραταει γερα...δυστυχως απογοητευτικα πολυ που δεν εχει τα παρελκομενα σωστα...
ακουστικα ψειρες εχετε δει καπου? -
Καλησπερα στη παρεα και καλο κουραγιο σε ολους μας.
Ξεθαψα σημερα το redmi note 3 pro (kate) και βαλθηκα να το αναβαθμησω.Ειχα μια dev ουτε που θυμαμαι απο ποτε.ξεχασα ομως οτι ηταν το kate και του περασα αυτο το twrp_kenzo_3.3.1-2_26-12-19_blue_pp εβαλα και αυτη τη ρομ mega.nz/#!McolxTxR!wPPYFQJochS…DBqQZgy3KRIuQSs7nXqqqUcNE που ειναι για kenzo.Φυσικα εβγαλε error και εγραψε οτι η ρομ που πηγα να περασω ειναι για kenzo και οχι για kate,και στο reboot μου ελεγε οτι δεν υπαρχει os.Πως μπορω να το επαναφερω πλεον,αν μπορω. -
Πέρασε.του τη τελευταία για kate. Θα τη βρεις στις developer ή stable.
Ελληνικές Developer MIUI ROMs
Ελληνικές Stable MIUI ROMs
Πώς τη πέρασες όμως; Μου φαίνεται περίεργο αυτό που περιγράφεις... -
πως θα τη βαλω μεσα στο κινητο ομως που δεν ανοιγει πλεον.Μπορω να μπω στο twrp και σε fastboot αλλα μεχρι εκει
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πέρασε.του τη τελευταία για kate. Θα τη βρεις στις developer ή stable.
Ελληνικές Developer MIUI ROMs
Ελληνικές Stable MIUI ROMs
Πώς τη πέρασες όμως; Μου φαίνεται περίεργο αυτό που περιγράφεις...
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μπες twrp, συνέδεσε το με τον υπολογιστή σου και πέρασε τη rom στη μνήμη. Κατόπιν κάνεις εγκατάσταση.
-
Κρατησε πατημένα τα power / volume + να σε βάλει σε twrp.
Κατέβασε τη rom για το κινητό σου στον υπολογιστή σου, συνέδεσε το και κάνε εγκατάσταση.
Σε γενικές γραμμές έτσι
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi -
-
Γιατί δε κάνεις αυτό που σου γράφω;;;
Τη περασες στη μνήμη όντας σε twrp;
Τελευταία φορά που σου γράφω τα ίδια. -
Μα πως θα το περασω μεσο twrp δεν μπορω να καταλαβω(δεν γνωριζω).Σε ρωταω σε καθε ποστ αλλα δεν μου λες.Και συγνωμη αλλα δεν εχουμε ολοι τις γνωσεις σου,αν δεν μπορεις να εξηγησεις μην απαντας,επισης ακομα ψανχω τη ρομ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα