Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Μπλέξιμο με τα μοντέλα
- Review
-
-
@konstobo είσαι τόσο open που σου κάνουν σχεδόν όλα
Θα σε ανοίξω κι άλλο όμως
Την αποσπόμενη μπαταρία τη θες για να βάζεις άλλη? Γιατί δεν αγοράζεις απλά ένα powerbank που θα σου έκανε μία μισή φόρτιση σε 15 λεπτά? Μέχρι να φάτε το μεσημέρι πχ από 5% που δεν θα πάει τόσο θα το πάρεις 80%.
Άλλη απορία με 32 σκληρό τι τη θες την κάρτα? Απλά κάθε 1 βδομάδα ρίχνε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή
Εγώ που έβγαζα κάθε Σκ 400-500 φωτογραφίες και πάλι sd δεν χρειάστηκα
Τώρα πάμε στα άλλα
Το 2/32 νομίζω δεν υπάρχει σε κανένα ΄κινητό. Είναι όλα ή 2/16 ή 3/32 άρα εσύ πας για το 2ο.
Εξελληνισμένη Ρομ έχουν όλα τα κινητά πλην τα εντελώς καινούρια που ακόμη να ετοιμαστεί η Ρομ γι`αυτά
Άποψη μου για φωτογραφίες ?
Εγώ λατρεύω το mi4c. Έχω δίπλα μου και το redmi 3 pro και το 3s και το note 3 pro και το redmi 2, το mi4c έχει αυτό το κάτι παραπάνω με το note 3 pro να είναι δεύτερο. Αλλά διαφωνούμε στα της sd κυρίως αλλά και σε μπαταρία δεν συγκρίνεται με τα note3pro και το redmi 3 pro ή s.
Όλα αυτα είναι κάτω από 200 φυσικά (130-170)
Τώρα στο θέμα κάμερας δεν σε βλέπω και να την τρως με φωτογραφίες. Καμια μπαταρία, κανενός κινητού από αυτά που σου είπα. -
Το θέμα κάρτας sd το είπα μήπως αν αποθηκεύονται οι φωτογραφίες σε "εξωτερικό μέσο" δεν βαραίνει το κινητό και αποκρίνεται καλύτερα.
Την αποσπώμενη μπαταρία το είπα γιατί μετά από πολλούς κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης ίσως πέσει πολύ η απόδοσή της και χρειαστεί αντικατάσταση.
Επίσης την θέλω μεγάλη την μπαταρία γιατί για αρχή τουλάχιστον δεν μπορώ να διαθέσω λεφτά και για powerbank. ίσως πάρω αργότερα.
Μάλλον προς το Note 3 pro συγκλίνω 3/32 χωρίς κάρτα προς το παρόν.
Ποιά rom πρέπει να επιλέξω για να μπορέσω να βάλω την ελληνική stable όσο το δυνατόν ευκολότερα;
- Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language))
- Official Stable Global Rom(OTA update&No Greek Language)
- Official DEV CN Rom (Only Chinese&English language)
- Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language))
-
Σοφή απόφαση...
Το κινητο είναι από άλλο .... πλανήτη για τα λεφτά του.
Επιλέγεις Official developer china για ξεκλείδωμα bootloader, αλλά ακόμα και με την official global developer γίνεται, μόνο που με την 2η μπορεί να έχεις το πρόβλημα να σου αρέσει τόσο, μιας και έχει πλέον πλήρη Ελληνικά, που να την κράτησεις κ να μην πας καθόλου για Ελληνικη!!!
PayPal κανονικά, πότε δεν είχα προβλημα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Μία χαρά θα το κάνεις με WINDOWS 10 αν ακολουθήσεις πίστα τις οδηγίες:
Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers
Αίτηση για ξεκλειδωμα κάνεις ..... χθες!!
Καλή επιλογή έκανες.
Από που παρήγγειλες?
Ζητά τους για την παραγγελία σου, μέσω email ή μεσω live chat, να το στείλουν σφραγισμένο όπως βγήκε από το εργοστάσιο με κλειδωμένο τον bootloader για να τους ψαρωσεις κ να δουν ότι ξέρεις κ δεν είσαι άσχετος.
Ρώτησα vickmall αν μπορώ να πάρω σφραγισμένο και μου είπε η σελινα ότι αν δεν το ελέγξουν και έχει πρόβλημα δεν στο αλλάζουν μόνο στο επισκευάζουν
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
π@π@ριες.
Με απογοητεύει η "Σελινα" κ "την" είχα σ' εκτίμηση....και σαν υπάλληλο αλλά κ σαν "γυναίκα"!
Δηλαδη σου λέει ότι ανοίγουν κ πειράζουν κάτι που έρχεται σφραγισμένο απ το εργοστάσιο κ αν τύχει κ χαλάσει κάτι, όχι από υπαιτιότητα σου, δεν το αλλάζουν αλλα μονο στο επισκευάζουν??
Αυτό πες της να το πει στην xiaomi, να δούμε τι θα της απαντησουν!!!!
Κ πες της κ το άλλο:Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μα το θέμα είναι ότι δεν τα αγοράζουν από το εργοστάσιο τα λαμόγια
-
Ναι, αλλά αν μαθει το αφεντικό της xiaomi, ο tsin giou tsoung, αυτά που διαδιδει η Σελινα στους πελάτες θα την κάνει....Σελίνο (όχι ότι δεν είναι τέτοιος...
!!!).
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Το γνωστό ελληνικο ηλεντροκό μαγαζί με τις "τρελές κυριακές" έβγαλε σήμερα το Note 3 Pro, σε χρυσαφί χρώμα (αυτό δηλαδή που θέλω) σε κάλή τιμη, μόνο που είναι 2/16. Κρίμα -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Μα το θέμα είναι ότι δεν τα αγοράζουν από το εργοστάσιο τα λαμόγια
Απο που;;
Ο/H demakhs έγραψε:
π@π@ριες.
Με απογοητεύει η "Σελινα" κ "την" είχα σ' εκτίμηση....και σαν υπάλληλο αλλά κ σαν "γυναίκα"!
Δηλαδη σου λέει ότι ανοίγουν κ πειράζουν κάτι που έρχεται σφραγισμένο απ το εργοστάσιο κ αν τύχει κ χαλάσει κάτι, όχι από υπαιτιότητα σου, δεν το αλλάζουν αλλα μονο στο επισκευάζουν??
Αυτό πες της να το πει στην xiaomi, να δούμε τι θα της απαντησουν!!!!
Κ πες της κ το άλλο:
Μου είπε ότι και καλά πρέπει να το ελέγξουν πρώτα για να ξέρουν ότι έφυγε απο αυτούς οκ και αν τους έχει ξεφύγει κάτι ή προκύψει στην πορεία (δηλαδή στην διαδρομή για Ελλάδα) τότε μου το αλλάζουν περίεργα πράγματα παιδιά αν και είναι καλό κατάστημα με κάτι τέτοια σε κάνει να κοιτάς και αλλού
Ο/H reborn έγραψε:
Απο που;;
Τα κινεζομάγαζα είναι τόσο μικρά μπροστά στο παζάρι της Κίνας που δεν ασχολείται καμια Xiaomi μαζί τους.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0