Σκέψου και την περίπτωση να είχες ένα κινητό που χάλασε, να πήρες ένα άλλο ίδιο από αυτούς και να τους στέλνεις πίσω το χαλασμένο και καλά ότι είναι το δικό τους...έχουν γίνει και αυτά...λογικό μου ακούγεται να θέλουν να κάνουν και κάποιους ελέγχουςΟ/H reborn έγραψε:
Μου είπε ότι και καλά πρέπει να το ελέγξουν πρώτα για να ξέρουν ότι έφυγε απο αυτούς οκ και αν τους έχει ξεφύγει κάτι ή προκύψει στην πορεία (δηλαδή στην διαδρομή για Ελλάδα) τότε μου το αλλάζουν περίεργα πράγματα παιδιά αν και είναι καλό κατάστημα με κάτι τέτοια σε κάνει να κοιτάς και αλλού
Μπλέξιμο με τα μοντέλα
- Review
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H reborn έγραψε:
Μου είπε ότι και καλά πρέπει να το ελέγξουν πρώτα για να ξέρουν ότι έφυγε απο αυτούς οκ και αν τους έχει ξεφύγει κάτι ή προκύψει στην πορεία (δηλαδή στην διαδρομή για Ελλάδα) τότε μου το αλλάζουν περίεργα πράγματα παιδιά αν και είναι καλό κατάστημα με κάτι τέτοια σε κάνει να κοιτάς και αλλού
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H reborn έγραψε:
Με τον ίδιο τρόπο με την σειρά τους και αυτοί μπορούν να σου δώσουν κινητό απο επιστροφή που έχει ελάττωμα που ίσως το καταλάβεις πολύ αργότερα το κινητό που θα σου στείλουν αν δεν κάνω λάθος έξω απο το κουτί δεν γράφει το ΙΜΕΙ για να μπορούν να το ταυτοποίησουν;
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H reborn έγραψε:
Με τον ίδιο τρόπο με την σειρά τους και αυτοί μπορούν να σου δώσουν κινητό απο επιστροφή που έχει ελάττωμα που ίσως το καταλάβεις πολύ αργότερα το κινητό που θα σου στείλουν αν δεν κάνω λάθος έξω απο το κουτί δεν γράφει το ΙΜΕΙ για να μπορούν να το ταυτοποίησουν;
Συμφωνώ δεν λέω πως είναι κακό σε γλιτώνει απο διαδικασία επιστροφής αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να σε απειλεί σε εισαγωγικά ότι δεν θα σου αλλάξει το κινητό αν έχει πρόβλημα; εγώ γύρισα και της είπα ότι μπορεί να μην μου το αλλάξεις αλλά γιαυτό υπάρχει το PayPal και τότε μου είπε ότι τότε και μεις δεν θα σου στείλουμε το κινητό λες και της είπα κάτι κάτω δηλαδή που θα προσφυγω στο PayPal για να βρω το δίκιο μου
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν ξέρω την αλληλογραφία που ανταλλάξατε, οπότε μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω
-
Φίλοι και φίλες καλημέρα.
Παρέλαβα το Note 3 Pro , ακολούθησα τους φοβερούς οδηγούς που έχετε φτιάξει και όλα πήγαν ρολόι. Έχω τώρα GTV Stable 8.0.1.0. Συγχαρητήρια σε όλους που αφιερώνουν χρόνο και με πολύ κόπο δικό τους κάνουν τα πράγματα ποιο εύκολα για όλους τους υπολοίπους. Έχω μόνο μια ερώτηση για την ώρα. Επειδή είδα ότι υπάρχουν λειτουργίες που δεν τις γνωρίζω υπάρχει κάποιος οδηγός για τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά των MUI? Ευχαριστώ και πάλι πολλά μπράβο.
Μένω υπόχρεος. -
Καλημέρα και καλως τα δέχτηκες!
Δες εδώ ένα γενικό manual για τα βασικά.
Γενικό Εγχειρίδιο Χρήσης Xiaomi Smartphone - MIUI (User Guide) - Αγγλικά
Γενικά υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube να δεις για το MIUI. -
-
Για root εφόσον δεν έχεις την developer, θα πρέπει ίσως να φλασάρεις απο το TWRP το supersu.zip . Αλλά γενικά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει, δεν το προτείνω. Συνήθως όταν κάποιος με ρωτάει για root, του λέω "βάλε developer φυσικά!!".
Βέβαια αν θυμάμαι καλά, υπάρχουν παιδιά εδω μέσα με stable gtv που το έχουν rootάρει χωρίς πρόβλημα. Εαν θέλεις περίμενε να μας πει τη γνώμη του και κάποιος χρήστης που το έχει κάνει και έχει την προσωπική εμπειρία
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0