Καλημέρα παιδιά, στο Remdi Note 2 ρουφάει μπαταρία σαν τρελό. Με βλέπω να γυρνάω στην 6.8.4. Στα τελευταία 3 updates έχω απογοητευτεί από την κατανάλωση μπαταρίας.
[GTV-6.9.22] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/9 13:33)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Μολις την πέρασα .Προσπάθησα να περάσω πάλι πάλι από την αρχή όλες τις εφαρμογές και έτρωγε κολλήματα αλλά με επανεκκίνηση όλα καλά το θέμα με την ίδια το έχω και εγώ .πως μπορώ να ρυθμισω να φαίνεται ο αριθμός μου όταν κάνω κλήση? Το θέμα μπαταρίας θα σας πω σε μερικές μέρες αλλά από ότι βλέπω έχει μεγάλη κατανάλωση.Π ως μπορώ να βάλω widgets στην αρχική μου οθόνη?
-
παιδια καλημερα και καλη εβδομαδα.Χτες περασα την νεα ρομ.Παρατηρησα σημερα ενω εχω τα whatsapp και viber στο security -> autostart τσεκαρισμενα,επρεπε να μπω μεσα στην εφαρμογη για να μου ερθουν καποια μηνυματα τωρα το πρωι! γιατι;
-
-
Ξαναδοκίμασε γιατι σε η/υ το link είναι μια χαρά ..Ο/H mass22 έγραψε:
Πάω να κατεβάσω την ρομ για mi3 και μου βγαζει αποτυχία λήψης όχι μόνο από το δικό μου κινητό αλλά και σε άλλα.
-
Ο/H AlexisDS έγραψε:
Καλημέρα παιδιά, στο Remdi Note 2 ρουφάει μπαταρία σαν τρελό. Με βλέπω να γυρνάω στην 6.8.4. Στα τελευταία 3 updates έχω απογοητευτεί από την κατανάλωση μπαταρίας.
Πιστεύω περισσότερο πρόβλημα έχει η μπαταρία μας πάρα οι ρομ φίλε.. Ψάξε, όλοι μιλάνε για μια nohon πιο σταθερή, η δικιά μας πέφτει απότομα κάνει κάτι περίεργα αν κλείσει την βγαλεις και το ξανά ανοίξεις μπορεί να είναι πάνω απο 20%.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το ξέρω , την παρακολουθώ την συζήτηση στο αντίστοιχο νήμα. Εμένα δεν μου κάνει τρελά η μπαταρία. Ομαλή είναι η λειτουργία της, αλλά ανάλογα με την ρομ τελειώνει πιο γρήγορα ή πιο αργά. Δηλαδή με την 6.8.4, με την κλασική χρήση που κάνω έφτανε το βράδυ και είχα 35-40%. Με τις επόμενες 3 ρομ με την αντίστοιχη χρήση το βράδυ είχα 15-25%.Ο/H chrispre913 έγραψε:
Πιστεύω περισσότερο πρόβλημα έχει η μπαταρία μας πάρα οι ρομ φίλε.. Ψάξε, όλοι μιλάνε για μια nohon πιο σταθερή, η δικιά μας πέφτει απότομα κάνει κάτι περίεργα αν κλείσει την βγαλεις και το ξανά ανοίξεις μπορεί να είναι πάνω απο 20%.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H AlexisDS έγραψε:
Το ξέρω , την παρακολουθώ την συζήτηση στο αντίστοιχο νήμα. Εμένα δεν μου κάνει τρελά η μπαταρία. Ομαλή είναι η λειτουργία της, αλλά ανάλογα με την ρομ τελειώνει πιο γρήγορα ή πιο αργά. Δηλαδή με την 6.8.4, με την κλασική χρήση που κάνω έφτανε το βράδυ και είχα 35-40%. Με τις επόμενες 3 ρομ με την αντίστοιχη χρήση το βράδυ είχα 15-25%.Ο/H chrispre913 έγραψε:
Εμένα με αυτή τη ρομ πάει καλύτερα από τις προηγούμενες 2-3 ρομ ίσως φταίει πως σου κάθεται η ρομ στο κινητό η πως την περνάς στον καθένα διαφορετικά. Πάντως αν κρατήσω το τηλ θα πάρω μια μπαταρία.
Και εγώ αυτό σκέφτομαι. Αν το κρατήσω θα τσιμπήσω μία nohon.
-
αυτο το πως σου "καθεται" στο κινητο τεχνικα ειναι αδυνατον παιδες.Ο/H chrispre913 έγραψε:
Εμένα με αυτή τη ρομ πάει καλύτερα από τις προηγούμενες 2-3 ρομ ίσως φταίει πως σου κάθεται η ρομ στο κινητό η πως την περνάς στον καθένα διαφορετικά. Πάντως αν κρατήσω το τηλ θα πάρω μια μπαταρία.Ο/H AlexisDS έγραψε:
-
Αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση ή αν την περάσεις από πάνω είναι το ίδιο;
Οχι παλικαρι μου δεν ειναι το ιδιο.Αν κανουν 2 ακριβως ιδια κινητα καθαρη εγκατασταση δεν μπορει το ενα να κανει κολπα και το αλλο οχι επειδη δεν " εκατσε καλα " εγκατασταση.Αρχει ειναι που αποθηκευονται σε ενα χωρο του κινητου και το κινητο τα "διαβαζει" και εκτελει "εντολες".Απο εκει και περα αν εχει καποιο "θεμα" στο hardware κομματι ειναι αλλο Ευαγγελιο.Ο/H chrispre913 έγραψε:
Αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση ή αν την περάσεις από πάνω είναι το ίδιο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα