[GTV-6.9.22] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/9 13:33)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Εγω εχω 2 θεματα με την Rom (απο τις τελευταιες 3 Rom δλδ).
1ον με τα widget που εγραψαν και καποιοι αλλοι.Πχ εγω βαζω το Battery Life της CurveFish (γραφω και τον προγραμματιστη μηπως το δοκιμασει καποιος γιατι υπαρχουν διαφορες εκδοσεις).Το Widget δε μπορω να το ανοιξω πρωτα σαν εφαρμογη γιατι δεν υπαρχει ,γιατι εγκαθιστατε μονο σαν widget και δεν βγαζει εικονιδιο πουθενα στην επιφανεια.
2ον εχω ενα θεματακι με το root.ποτε δεν εβαλα αλλη root εφαρμογη απο το store και ουτε εκανα ή εκανε αυτοματη εγκατασταση το ηδη υπαρχον root.Το titanium backup δουλευει κανονικα,το Adaway δεν ανοιγει γιατι λεει οτι το su δεν βρεθηκε ή δεν του επιτραπηκε η προσβαση και το autostarts ανοιγει του εδωσα δικαιωματα root και οταν παω να αλλαξω μια ρυθμιση τοτε πεταει μηνυμα που λεει οτι πιθανον η συσκευη μου να μην εχει δικαιωματα root. Η Εκδοση του root βλεπω οτι ειναι η 2.76.
Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? -
Ερώτηση στο redmi 3s έγινε αναβάθμιση του super su από το Google Play τι πρέπει να κάνω τώρα εννοώ πρέπει να κάνω factory reset και να ξαναπερασω την ρομ ή το αφήνω όπως έχει
-
-
@sideris20250
Ρυθμίσεις/εφαρμογές/ληφθεισες/ .. βρες το supersu και κάνε απεγκατασταση , θα σου πει να γίνει απεγκατασταση ενημερώσεων και θα το κάνεις ..
Μετά απενεργοποιήσε τις αυτόματες αναβαθμίσεις από τις ρυθμίσεις του playstore...
Αν κατά λάθος κάνεις εγκατάσταση του su binary τελειωσες , μετά πας για Factory reset .. -
-
-
Παιδια στο καινουργιο μου Redmi Note 4 μετα απο πολλα βασανα περασα την τελευταια ρομ αλλα εχουν μεινει και υποληματα Κινεζικα.Μετα απο πολυ βοηθεια και ωρα με τον φιλο μου @gkalen perase mia rom: MIUI 8.1 by xiaomi .eu 6.9.22/Developer.Εχετε αντιμετωπησει και αλλοι τα ιδια προβληματα;Τι μπορουμε να κανουμε;
-
Ο/H johnjor έγραψε:
MIUI 8.1 by xiaomi .eu 6.9.22/Developer.Εχετε αντιμετωπησει και αλλοι τα ιδια προβληματα;Τι μπορουμε να κανουμε;
-
ρε παιδια εχω κοσμοτε και χωρις να εχω ανοιχτα τα δεδομενα μου λεει οτι συνδεθηκα στο internet !! Πως γινεται αυτό ? Xiaomi Redmi Note 2 6.9.22 dev
-
Αυτο που λες τωρα το ακουω εμενα μια χαρα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα