Καλημερα σας, ειμαι νέο μέλος κ μόλις απόκτησα ενα xiaomi redmi note 3 pro, με εγκατεστημενη ρομ της Mookee. android 6,01
O bootloader ηταν ξεκλείδωτος κ ακολουθωντας τις διαδικασιες έκανα install την betta greek rom για να κάνω μετά update.
όλα φαίνεται ότι πήγαν καλά αλλά οταν ξεκίνησε κ μου ζήτησε να επιλέξω γλώσσα, μετα σύνδεση σε δικτυο κ τέλος
έφτασε στο σημείο που ζητάει να κάνω sign στο mi account, γραφει τα εξής: This device is associated with an existing Mi account(758***519)
enter password to verify the device.
unlock number:(.....)
εχω κανει αιτηση για unlock στην xiaomi αλλα δεν εχω παρει ακομη τον κωδικο.
ειναι κατι που πρεπει να κάνω αλλο, γιατι μου φαίνεται οτι εχει κλειδωσει η συσκευή??
παρακαλω την βοηθεια σας...
ευχαριστω προκαταβολικα
O bootloader ηταν ξεκλείδωτος κ ακολουθωντας τις διαδικασιες έκανα install την betta greek rom για να κάνω μετά update.
όλα φαίνεται ότι πήγαν καλά αλλά οταν ξεκίνησε κ μου ζήτησε να επιλέξω γλώσσα, μετα σύνδεση σε δικτυο κ τέλος
έφτασε στο σημείο που ζητάει να κάνω sign στο mi account, γραφει τα εξής: This device is associated with an existing Mi account(758***519)
enter password to verify the device.
unlock number:(.....)
εχω κανει αιτηση για unlock στην xiaomi αλλα δεν εχω παρει ακομη τον κωδικο.
ειναι κατι που πρεπει να κάνω αλλο, γιατι μου φαίνεται οτι εχει κλειδωσει η συσκευή??
παρακαλω την βοηθεια σας...
ευχαριστω προκαταβολικα