Διαφήμιση

Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.

• Ο/H DOOM έγραψε:

Τίποτα :( Άμα απενεργοποιήσω τα δίκτυα που επιλέγει αυτόματα μου βγάζει μια λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα τα οποία είναι όλων των εταιρειών σε 2g και 3g δεν βλέπω να έχει επιλογή σε καμία εταιρεία για 4g.
      Δεν βλέπω να έχει κίνηση και στο δίκτυο της κινητής... Όλα μου τα βγάζει offline..

Edit: ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ! Με ένα reboot πήρε μπρος η WIND...

αρα το ρισταρτ που σου ειπα δεν το εκανες lol
    • @DOOM, από τον πάροχο είναι σίγουρα ενεργοποιημένη η πρόσβαση σε δίκτυα 4G ?
      Δοκίμασε και με άλλη κάρτα, άλλης εταιρείας που να έχει σίγουρα 4G.
    • Ο/H kon.geo έγραψε:

Ο/H DOOM έγραψε:

Τίποτα :( Άμα απενεργοποιήσω τα δίκτυα που επιλέγει αυτόματα μου βγάζει μια λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα τα οποία είναι όλων των εταιρειών σε 2g και 3g δεν βλέπω να έχει επιλογή σε καμία εταιρεία για 4g.
      Δεν βλέπω να έχει κίνηση και στο δίκτυο της κινητής... Όλα μου τα βγάζει offline..

Edit: ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ! Με ένα reboot πήρε μπρος η WIND...
      αρα το ρισταρτ που σου ειπα δεν το εκανες lol
      Είχα κάνει 1 ριστάρτ αλλά σκάλισα και ρυθμίσεις ταυτόχρονα, στο 2ο ριστάρτ έστρωσε... ;)

Ο/H NasDriver έγραψε:

@DOOM, από τον πάροχο είναι σίγουρα ενεργοποιημένη η πρόσβαση σε δίκτυα 4G ?
      Δοκίμασε και με άλλη κάρτα, άλλης εταιρείας που να έχει σίγουρα 4G.
      Wind και Vodafone κυριλέ 4G...

Ευχαριστώ πολύ για κάθε απάντηση και βοήθεια.
      Btw πότε με το καλό η αναβάθμιση της 8.0.1.0;
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα, πρόσφατα είχα ένα ατύχημα και έγινε το κινητό σάντουιτς :)
      Πήρα ένα δεύτερο ίδιο αδερφάκι και προχώρησα στην διαδικασία περάσματος official και ξεκλειδώματος.
      Πέρασα official και κλείδωσε ο bootloader. Όταν πάω να ξεκλειδώσω με το Mi Unlock μου βγάζει ένα μήνυμα στο 50%:
      "Couldn't verify device
      Current account is different from the account info on the device"
      Φταίει το γεγονός οτι δεν έχω SIM στο κινητό; Επίσης δεν βλέπω πουθενά την επιλογή για αίτηση ξεκλειδώματος!
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

EDIT:
      OK έγινε!!! 'Ηθελε SIM και ανανέωση στο Mi Cloud να με "δεί" :P ...

Πώς θα κάνουμε update system app εφαρμογή όπως το Mi Remote (έχει η rom version 3 και στο Google play έχει 5.4) το έχω το νεότερο .apk αλλά δεν μπορεί να γίνει ανανέωση αφού δεν το έχω κάνει root;;;;
      Η νεότερη έκδοση είναι πολύ καλύτερη και υποστηρίζει περισσότερες συσκευές.
    • Καλημέρα.
      Παρέλαβα το redmi pro 128gb 4gb ram.Φοράει stable rom 8.0.3.0(MHQCNDG).(αγγλικη κινέζικη)
      Επειδή υπάρχει πρόβλημα με το ξεκλείδωμα και βλέπω ότι θα κρατήσει μπορώ να του βαλω και μεχρι να το ξεκλειδώσω τη GLOBAL DEV που έχει και ελληνικά και με ποιό τρόπο.

Ευχαριστώ